Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotca z Talentu vyvetral svoju ženu: Pozrite, akú má doma šupu!

Simon Cowell Zobraziť galériu (6)
Simon Cowell (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Je to kočka! Simon Cowell (60), ktorý je známy najmä ako porotca v projektoch X Factor, American Idol, či Britain´s Got Talent, v poslednom období výrazne schudol. O viac ako 10 kíl ľahšiu figúru hrdo predvádzal aj počas návštevy divadla, kde sa prišiel pozrieť na muzikál & Juliette. Spoločnosť mu robila atraktívna partnerka Lauren Silverman (42), ktorá v minišatách vystavila na obdiv soje dokonale tvarované nohy.

Simon Cowell je vo svete šoubiznisu uznávaným odborníkom. Pochopiteľne sleduje umeleckú scénu a rôzne novinky. V stredu si bol pozrieť nový muzikál s názvom & Juliette. Ten je o tom, čo by sa dialo, keby sa Shakespearova Julia pri pohľade na mŕtvého Romea nezabila. 

Cowellovi robila spoločnosť partnerka Lauren Silverman. Tá si pri výbere outfitu dala celkom záležať. Na sebe mala čierne minišaty, ktoré zvýraznili jej sexepíl a zaručili jej mnoho obdivných pohľadov. 

Mimochodom, okolnosti, za akých sa rodil vzťah Simona a Lauren, sú celkom zaujímavé. Brunetka totiž bola manželkou Cowellovho kamaráta Andrewa Silvermana. Ešte počas manželstva s ním otehotnela s porotcovským katom. Dvojica má syna Erica.  

Simon Cowell vyvetral svoju partnerku Lauren Silverman.
Zobraziť galériu (6)
Simon Cowell vyvetral svoju partnerku Lauren Silverman.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Simon CowellLauren Silverman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu