Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zúfalka sa nahoty nebojí: Aj ako 57-ročná ukázala prsia v plnej paráde!

Felicity Huffman Zobraziť galériu (6)
Felicity Huffman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nemá problém! Nahota je bežnou súčasťou hereckej profesie. To si dobre uvedomuje aj Felicity Huffman (57), ktorá je verejnosti známa napríklad vďaka účinkovniu v obľúbenom seriáli Zúfalé manželky. Že nepatrí medzi hanblivky dokázala počas nakrúcania počinu Tammy's Always Dying, keď pred kamerami prediedla svoje holé vnady.

Herečke Felicity Huffman síce priniesol celosvetovú popularitu až seriál Zúfalé manželky, avšak svoj herecký talent predviedla aj v mnohých iných počinoch. Dokonca sa môže pochváliť niekoľkými cenami a za výkon vo filme Transamerika bola nominovaná na Oscara. 

Aktuálne sa hlási o slovo drámou s názvom Tammy´s Allways Dying. Stvárňuje v nej matku alkoholičku, bojujúcu s rakovinou, ktorej ostáva len necelý rok života. Tie trávi po boku svojej dospelej dcéry. Ako prezrádzajú zábery z filmu, Felicity musela pred kamerami odhodiť zábrany a bez ostychu ukázala svoje prsia. 

Felicity Huffman predviedla pred kamerami svoje holé prsia.
Zobraziť galériu (6)
Felicity Huffman predviedla pred kamerami svoje holé prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Herečka v minulosti čelila poriadnému škandálu, keď chcela za pomoci úplatku 13.5 tisíc eur dostať svoju dcéru na prestížnu univerzitu. Trestom pre ňu bolo 14 dní vo väzení, 250 hodín verejnoprospešných prác a pokuta v sume 30-tisíc dolárov. 

Galéria: Felicity Huffman

Viac o téme: Felicity Huffman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu