Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Emotívne slová herečky z Transformerov: Posledné chvíle s otcom... Zomrel na koronavírus!

Sophia Myles bola pri svojom otcovi deň pred jeho smrťou. Zobraziť galériu (6)
Sophia Myles bola pri svojom otcovi deň pred jeho smrťou. (Zdroj: Twitter, Paramount Pictures)

LONDÝN - Už je to viac ako týždeň, čo herečka Sophia Myles (40) oznámila smutnú správu o úmrtí svojho otca. Dnes ráno sa s divákmi britskej rannej relácie podelila o to, aké boli posledné chvíle, ktoré s ním strávila pri nemocničnom lôžku.

Dnes ráno bola prostredníctvom videohovoru hosťom relácie Good Morning Britain herečka Sophia Myles. Tá 21. marca na sociálnej sieti oznámila, že jej otec zomrel na koronavírus. 

Sophia mala možnosť sa s ním v nemocnici rozlúčiť za prísnych bezpečnostných opatrení. „Bola som jedna z tých šťastných, videla som ho deň pred smrťou pod prísnym zdravotným dohľadom. Dovolili mi vojsť na jeho izbu, mala som oblečený kompletný ochranný oblek. Dali mi iba 5 minút, ktoré som s ním mohla stráviť a musela som si udržiavať odstup 2 metre,” povedala herečka. 

Nakoniec ale dostala povolenie aj na bližší kontakt. „Dovolili mi na chvíľku podržať jeho ruku, mala som ochranné rukavice. Je to ťažké, keď nemôžete cítiť ten dotyk kože na koži. Nemôžete ho pobozkať na čelo a držať jeho ruku,” opísala emotívne. 

Sophia Myles
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

A potom si spomenula na moment, kedy sa stav jej otca začal zhoršovať. „Bolo jasné, že jeho dych sa značne spomaľuje, ovplyvňuje to dýchací systém. Ľudia zomierajú, lebo nemôžu dýchať, je to taká neprirodzená smrť,” povedala Sophia. 

Na jej slová o posledných chvíľach s otcom na sociálnych sieťach zareagovali aj diváci ranného vysielania. Vyjadrili jej úprimnú sústrasť a mnohí priznali, že si pred obrazovkami aj poplakali. 

Viac o téme: Sophia Myles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu