Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny komik sa riadne vykŕmil: Och, pozrite sa na to brucho!

Adam Sandler Zobraziť galériu (5)
Adam Sandler (Zdroj: SITA)

MALIBU - To nie je fór! Adam Sandler (53) sa preslávil účinkovaním v rôznych komédiách. Hoci nie je typickým krásavcom, zahral si aj v romanticky ladených počinoch. A i keď je Hollywood plný päťdesiatnikov, ktorí sa udržujú v skvelej kondícii, zdá sa, že tento herec sa v poslednej dobe akosi opustil.

Adam Sandler namiesto Oscarov a Zlatých glóbusov zbiera skôr Zlaté maliny, ktoré tešia asi málokoho. Nič to ale nemení na tom, že patrí medzi najlepšie zarábajúcich hercov a slušná je aj jeho fanúšikovská základňa. 

Galéria: Adam Sandler
Okrem toho sa hviezda filmov Zohan: Krycie meno kaderík, 50-krát a stále po prvý raz, Dospeláci, Dovolenka za trest, či Jack a Jill, môže pochváliť aj úspechom v súkromnej sfére. Od roku 2003 je jeho manželkou bývalá modelka a herečka Jackie Titone, ktorá mu porodila dve dcéry.   

Jackie oslávi tento rok 46. narodeniny a vyzerá stále skvele. O jej slávnejšom manželovi sa to však nedá povedať. Pri pohľade na Sandlerove aktuálne fotografie je zrejmé, že v poslednom čase výraznejšie pribral. Paparazzom sa ho v uplynulých dňoch podarilo zvečniť počas toho, ako sa bicykloval. Prekvapivý je nielen pohľad na jeho znudenú tvár, ale najmä pribraté brucho. Adam, trošku pridať do pedálov a možno sa aj nejaké endorfíny vyplavia...

Adam Sandler kedysi.
Zobraziť galériu (5)
Adam Sandler kedysi.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá Adam Sandler v súčasnosti.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá Adam Sandler v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Adam Sandller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu