Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beyoncé s MEGA rozparkom, vojvodkyňa Meghan so stlačenými vnadami!

Meghan a Beyoncé Zobraziť galériu (14)
Meghan a Beyoncé (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zaujala jedna i druhá! V nedeľu sa konala veľkolepá európska premiéra nového spracovania rozprávky Leví kráľ. Na slávnostnom koberci nechýbala speváčka Beyoncé, ktorá prepožičala hlas levici menom Nala. Stredobodom pozornosti však bola aj vojvodkyňa Meghan. Tá si do spoločnosti odbehla od mamičkovských povinností a vyzerala ozaj dobre. Čo si na seba hviezdne krásky obliekli? A ktorej z nich to viac svedčalo?

Keď sa Beyoncé ukáže v spoločnosti, zväčša býva najväčšou hviezdou podujatia. Inak to nebolo ani na nedávnej americkej premiére Levieho kráľa, kde jej robila spoločnosť dcérka Blue Ivy. Slávna speváčka bola v bohato zdobenom saku priam neprehliadnuteľná. 

O čosi striedmejší outfit zvolila na európsku premiéru, ktorá sa konala túto nedeľu. Beyoncé tentokrát stavila na zlaté šaty s poriadne odvážnym rozparkom. Bolo jej totiž vidieť celé stehno. Garde jej robil nemenej známy manžel - raper Jay-Z. 

Beyoncé sa predviedla v šatách s poriadne odvážnym rozparkom..
Zobraziť galériu (14)
Beyoncé sa predviedla v šatách s poriadne odvážnym rozparkom..  (Zdroj: SITA)

Beyoncé ale nebola jedinou hviezdou premiéry. Na nové spracovanie obľúbenej rozprávky sa prišiel pozrieť aj vojvoda Harry s manželkou Meghan. Mamička malého Archieho si obliekla čierne šaty s voľnou sukňou, ktorá mala zrejme zamaskovať popôrodné kilogramy.

Pohľady prítomných ale zrejme smerovali skôr na vrchnú časť tmavovláskinho tela. Priesvitný materiál a strih totiž zvýraznili prednosti krásnej vojvodkyne, ktorá rodila začiatkom mája. Reakcie verejnosti na jej outfit boli rôzne. Podľa medializovaných informácií je ich hodnota zhruba 3 850 eur a Meghan si k nim dala aj luxusné topánky a kabelku. 

Meghan
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Zaujímavý moment nastal vo chvíli, keď sa oba páry stretli. Srdečne sa totiž zvítali. Jay-Z a Beyoncé povedali urodzenej dvojici, že je ich synček Archie krásny a tiež im poradili, aby si vždy našli čas jeden pre druhého. 

Vojvodkyňa Meghan a speváčka Beyoncé sa takto srdečne zvítali.
Zobraziť galériu (14)
Vojvodkyňa Meghan a speváčka Beyoncé sa takto srdečne zvítali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BeyoncéMeghan MarkleLeví kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu