Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový imidž kouča z The Voice: Preboha, to čo má na tej hlave?!

Adam Levine Zobraziť galériu (9)
Adam Levine

LOS ANGELES - Spevácka šou The Voice je obľúbená nielen u nás, ale aj za veľkou mlákou. Tam aktuálne prebieha 16. séria a jej neodmysliteľnou súčasťou je aj spevák Adam Levine (40). Ten sa predviedol s novým účesom. Reakcie naň sú však rôzne. Ako sa páči vám?

Adam Levine je lídrom kapely Maroon 5 a spoločne s manželkou - modelkou Behati Prinsloo vychovávajú svoje dve ratolesti. Slávny spevák si popri tom nájde vždy čas aj na účinkovanie v americkej verzii šou The Voice. Ako kouč v nej pôsobí od roku 2011. 

Aj v týchto dňoch sa v Amerike hľadajú nové spevácke hviezdy. Adam, ktorý bol v minulosti zvolený za najsexi muža planéty, sa predviedol s novým účesom. Tvorcovia šou zverejnili jeho fotku na twitteri. Nedá sa však povedať, že by Levine verejnosť ohúril. 

Síce sa našli pochvalné komentáre, ale prevažovali skôr tie negatívne. „Bože môj, Adam! Čo to máš na hlave? Vyzerá to hrozne. Tvoje deti sa ťa neboja?” znejú vybrané z nich. Mnohí si myslia, že takýto účes viac svedčí mladším ročníkom. Aký je váš názor?  

Adam Levine s bežným účesom.
Zobraziť galériu (9)
Adam Levine s bežným účesom.  (Zdroj: Instagram)

Adam Levine s novým, extravagantným účesom.
Zobraziť galériu (9)
Adam Levine s novým, extravagantným účesom.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Adam Levine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu