Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herečka ukázala kamošky v plavkách: Cica so sedmičkami nemá konkurenciu!

Sofia Vergara Zobraziť galériu (9)
Sofia Vergara (Zdroj: SITA)

KARIBIK - Vytŕča! Herečka Sofia Vergara (46) si v týchto dňoch užíva pomerne exkluzívnu dovolenku. S partičkou kamarátok si totiž prenajali súkromný ostrov. Fotkami z tejto babskej jazdy sa hviezda seriálu Moderná rodina chváli aj na sociálnych sieťach. Nechýba ani záber v bikinách, v ktorých táto prsaňa vyzerá skrátka fantasticky.

Herečka Sofia Vergara sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Moderná rodina. Verejnosť ju však vníma aj vďaka tomu, že táto Kolumbijčanka má sexepílu na rozdávanie. Svoj podiel na tom majú i jej bujné vnady, ktoré jej príroda nadelila.

A hoci mnohé ženy ľahnú pod nôž, aby ich hrudník nezíval prázdnotou, ona neraz priznala, že jej veľké prsia sú na príťaž. „Sú jednoducho obrovské. Nakupovanie podprsenky bolo pre mňa celý život nočnou morou. Dostať ich len v obchodoch pre prostitútky, tanečnice a striptérky,” uviedla v jednom z rozhovorov sympatická umelkyňa, ktorá nosí veľkosť 70G. 

Avšak nielen bujné prednosti, ale aj dokonale tvarovaná figúra je poznávacím znamením tejto herečky. Sofia najnovšie predviedla svoje krivky na fotkách z dovolenky. Fanúšikom sa pochválila aj momentkou, na ktorej pózuje spoločne s kamarátkami a určite nám dáte za pravdu, že je medzi nimi najviac sexi. 

Sofia Vergara vyzerá v bikinách skvele. Dokazuje to aj táto fotografia.
Zobraziť galériu (9)
Sofia Vergara vyzerá v bikinách skvele. Dokazuje to aj táto fotografia.  (Zdroj: Instagram)

​  

Viac o téme: Sofia VergaraModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu