Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka na párty v Cannes odhalila vnady: Bradavky zostali skryté len zázrakom!

Michelle Rodriguez Zobraziť galériu (12)
Michelle Rodriguez (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES - Ako isto viete, v Cannes je vysoká koncentrácia celebrít. Prilákal ich tam 71. ročník filmového festivalu, ktorého súčasťou su nielen slávnostné premiéry, ale aj rôzne charitatívne večierky a žúry. Jeden taký usporiadala aj značka luxusných šperkov. Pozvanie prijali viaceré známe krásky. Medzi nimi aj herečka Michelle Rodriguez (39), ktorá sa len tak-tak vyhla pikantnému trapasu.

Jedným z čestných hostí Medzinárodného filmového festivalu v Cannes je i Fawaz Gruosi, ktorý je dizajnérom prestížnej značky vyrábajúcej luxusné šperky. Spoločnosť oslavuje 25 rokov od svojho založenia. Pri tej príležitosti sa konal večierok, na ktorý sa prišlo zabaviť viacero tvárí šoubiznisu. 

Spomenúť možno Paris Hilton, ktorá sa skvele zabávala so speváčkou Nicole Scherzinger, modelky Winnie Harlow, Victoria Silvstedt, či Alessandra Ambrosio. Herečky reprezentovala napríklad Michelle Rodriguez.   

Tmavovláska sa predviedla v šatách, ktoré mali na chrbte hlboký výstrih. Všetkým bolo pri pohľade na ňu jasné, že podprsenku nechala doma. V určitých momentoch sa prítomným naskytol pohľad na obliny jej pŕs. Nuž, nielen modelky vedia byť provokatívne... 

Ďalšie FOTO z párty nájdete v GALÉRII>>

Michelle Rodriguez zavítala na párty v provokatívnych šatách, ktoré jej odhaľovali vnady.
Zobraziť galériu (12)
Michelle Rodriguez zavítala na párty v provokatívnych šatách, ktoré jej odhaľovali vnady.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michelle RodriguezMedzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu