Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beyoncé v šialenej róbe: Keď uvidíte, do čoho navliekla dcéru...

Beyoncé Zobraziť galériu (9)
Beyoncé (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aká matka, taká Blue Ivy! Neodmysliteľnou súčasťou imidžu speváčky Beyoncé (36) sú aj výstredné outfity, ktorými neraz vyrazí dych. Poriadne zvláštna bola aj róba, ktorú si umelkyňa obliekla na nedávne podujatie Wearable Art Gala. Na červenom koberci jej však značne konkurovala dcérka. Aha!

Hotové zlatíčko! Mnohé celebrity svoje deti pred mediálnym záujmom chránia. Nájdu sa však aj prominentné ratolesti, ktoré su od malička na červenom koberci ako doma. K nim rozhodne patrí dcérka speváčky Beyoncé a rapera Jay-Z - Blue Ivy. 

Usmievavé devčatko nechýbalo ani na víkendovom podujatí Wearable Art Gala, ktorého sa okrem jej slávnych rodičov zúčastnila aj babka Tina Knowles. Blue Ivy si akciu užívala a spokojné úsmevy rozdávala na všetky strany.  

Beyoncé sa fotkami  pochválila na svojom webe a instagramovom profile. Ako vidno, dala si záležať nielen na svojej róbe, ale tiež na dcérkinom outfite. Obe krásky boli odeté do zlatej farby a prevedenie ich kreácii rozhodne nemožno označiť za nudné. 

FOTO outfitu speváčkinej dcérky Blue Ivy nájdete v GALÉRII>>

Beynocé sa predviedla v takejto výstrednej róbe.
Zobraziť galériu (9)
Beynocé sa predviedla v takejto výstrednej róbe.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: BeyoncéBlue Ivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu