Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Intímne FOTO známej blondínky: A to mala o 20 kíl viac!

Kristen Bell Zobraziť galériu (11)
Kristen Bell (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pôrod je bez debaty jeden z najintímnejších momentov v živote ženy. Herečka Kristen Bell (37), známa napríklad zo seriálu Veronica Mars, či filmu Matky rebelky, sa rozhodla o tieto chvíle podeliť s fanúšikmi. Pri príležitosti narodenín svojej dcérky zverejnila na instagrame fotografie guľatého bruška aj zábery priamo z pôrodnice.

Kristen Bell je sympatická a talentovaná herečka, ktorej nechýba zmysel pre humor. Pravidelne to potvrdzuje napríklad na sociálnych sieťach, kde neváha zverejniť momentky zo svojho súkromia. Najnovšie sa na jej profile objavili fotky, ktoré vznikli pred troma rokmi, keď uzrela svetlo sveta jej druhorodená dcérka Delta. 

Blondínka, ktorá počas druhého tehotenstva pribrala 20 kíl, ukázala svetu veľké bruško a ponúkla aj pohľad na to, čo sa dialo pred pôrodom. Ako Kristen prezradila, ten trval zhruba 36 hodín. „Po tej námahe som spoznala dievčatko, ktoré milujem viac, než všetky molekuly sveta,” vyznala sa zo svojich citov Bell. 

Predstaviteľka Veronicy Mars z rovnomenného seriálu je od roku 2013 vydatá za kolegu Daxa Sheparda. Okrem spomínanej trojročnej dcérky Delty majú aj o rok staršiu Lincoln. 

Kristen Bell pribrala počas tehotenstva zhruba 20 kíl.
Zobraziť galériu (11)
Kristen Bell pribrala počas tehotenstva zhruba 20 kíl.  (Zdroj: Instagram)

Kristen Bell zverejnila na instagrame aj fotky z pôrodnice.
Zobraziť galériu (11)
Kristen Bell zverejnila na instagrame aj fotky z pôrodnice.  (Zdroj: Instagram)

 

 

 

Viac o téme: Kristen Bell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu