Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvláštne metódy Veroniky Marsovej: Aha, ako sa dorozumieva s dcérou!

Kristen Bell Zobraziť galériu (10)
Kristen Bell (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Kristen Bell komunikuje s 18-mesačnou dcérou Lincoln prostredníctvom posunkov. Tridsaťštyriročná rodáčka z Huntington Woods v Michigane to uviedla v rozhovore pre magazín People.

"Vie už povedať množstvo dvojslabičných slov, no väčšinou posunkuje, pretože je v tom naozaj veľmi dobrá. Ľudia odporúčajú používať znaky, pretože bábätko s vami dokáže komunikovať a povedať vám ‘Chcem jablko.’ alebo ‘Pozri na toho čierneho psa.’ a môžete tvoriť vety," vyjadrila sa herečka, ktorá v súčasnosti čaká s manželom, hercom Daxom Shepardom, druhé dieťa.

Kristen Bell sa stala známou vďaka stvárneniu mladej súkromnej vyšetrovateľky Veroniky Marsovej v rovnomennom seriáli (2004 - 2007). V roku 2014 sa seriál dočkal už aj filmového spracovania, v ktorom si manželia spolu zahrali. Obaja sa stretli aj pri nakrúcaní snímok Stalo sa v Ríme (2010) alebo Udri a zdrhni (2012). Bell sa predstavila aj vo filmoch Kopačky (2008), Problémy v raji (2009), Varieté (2010), Dostaň ho tam! (2010), Vreskot 4 (2011) či Mládeži neprístupné (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu