Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie šokujúce obvinenie: Dustin Hoffman mal obťažovať 17-ročnú praktikantku!

Dustin Hoffman Zobraziť galériu (5)
Dustin Hoffman (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Zoznam hollywoodskych veličín obvinených zo sexuálnych útokov proti ženám sa ďalej predlžuje, v americkej tlači sa objavili nelichotivé informácie o oscarovom hercovi Dustinovi Hoffmanovi a o režisérovi Brett Ratner. Hoffman sa ospravedlnil, Ratner pochybenia poprel.

Dnes osemdesiatročný Hoffman mal pred 32 rokmi sexuálne obťažovať vtedy sedemnásťročnú filmovú praktikantku Annu Grahamová. Otvorene vraj hovoril o sexe, ktorý by s ňou mohol mať. Hviezdny herec sa vo vyhlásení ospravedlnil za všetko, čím Grahamovú mohol vystaviť trápnej situácii. "Je mi to ľúto, nepatrí to ku mne," uviedol v liste The Hollywood Reporter.

Ratner bol obvinený, že obťažoval šesť žien vrátane herečky Olivie Munnovej. V roku 2004 pred ňou vraj vo svojom obytnom prívese masturboval. Režisér to prostredníctvom svojich advokátov vehementne poprel. Je si vraj istý, že jeho meno bude očistené, akonáhle "terajšie mediálne šialenstvo ustane a ľudia budú schopní povahu obvinenia posúdiť". Podľa denníka Los Angeles Times sa Ratner dopustil aj ďalších prehreškov, niekoľko žien údajne prenasledoval až do kúpeľne.

Nová obvinenia sú ďalšími z pomerne už dlhej rady sťažností na vulgárne správanie režisérov, hercov či producentov, ktorí podľa postihnutých herečiek zneužívali svoj vplyv na vymáhanie nepatričnej ​​odmeny. Ústrednou postavou sa stal známy hollywoodsky producent Harvey Weinstein, ktorý už čelí sťažnostiam niekoľkých desiatok žien z USA a Británie.

Viac o téme: Dustin Hoffman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu