Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Štipľavé FOTO známeho hudobníka: Aha, vyletel vtáčik!

Flea Zobraziť galériu (11)
Flea (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Užíval si výhľad a v tom... Do Brazílie zavítalo v týchto dňoch viacero hviezd šoubiznisu. Dôvodom je celebritná svadba, na ktorú boli pozvaní aj členovia známej kapely Red Hot Chili Peppers. Jej neodmysliteľnou súčasťou je aj basgitarista Flea (55). Toho sa podarilo paparazzom zvečniť v pomerne chúlostivej chvíli, keď sa holý pretŕčal na balkóne luxusného hotela.

V ďalekej Brazílii sa v utorok konala šoubznisova svadba roka. Svoje "áno" si povedali manažér speváčky Madonny - Guy Oseary a krásna modelka Michelle Alves, s ktorou má tri ratolesti. Udalosť to bola veľkolepá. A to nielen vďaka mastnej sumičke, ktorú za svadobnú hostinu ženích a nevesta zaplatili.

V priestoroch luxusného hotela sa to hemžilo samými hviezdami. Spomenúť možno Madonnu, hercov Chrisa Rocka, Ashtona Kutchera, Davida Arquetta, či Matthewa McConaugheyho, modelku Helenu Christensen, herečky Dakotu Johnson a Demi Moore, Noela Gallaghera z kapely Oasis, či členov skupín U2 a Red Hot Chili Peppers. 

A zatiaľ čo si celebrity užívali oddych a zábavu, paparazzi sa v týchto dňoch poriadne zapotili. Nie však nadarmo. Podaril sa im totiž aj dosť pikantný úlovok v podobe nahých fotiek hudobníka z kapely Red Hot Chili Peppers, známeho pod umeleckým menom Flea.   

FOTO z celebritnej svadby roka nájdete v GALÉRII>>

Flea sa po balkóne luxusného hotela pretŕčal celkom nahý.
Zobraziť galériu (11)
Flea sa po balkóne luxusného hotela pretŕčal celkom nahý.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Red Hot Chili PeppersFlea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu