Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V noci ako bohyňa, cez deň... Ruská modelka, ako ju nepoznáte!

Irina Shayk Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ruská modelka Irina Shayk (31) sa v marci tohto roka stala mamičkou. Známemu hercovi Bradley Cooperovi (42) porodila dcérku, ktorej dali meno Lea de Seine. Hoci si kráska rodičovské povinnosti užíva, pomaličky sa vrátila už aj k práci a ukázala sa na viacerých spoločenských podujatiach. Na červenom koberci vyzerala brunetka vždy fantasticky. Paparazzom sa ju pred pár dňami podarilo nafotiť na detskom ihrisku, kde sa aj hviezdna kráska mení na obyčanú maminu.

Irina Shayk patrí medzi najaktratívnejšie hviezdy súčasnosti. Svojho šarmu si je veľmi dobre vedomá. Zároveň ho rada umocní sexi outfitmi. Jeden taký vyvetrala aj pred pár dňami, keď zavítala na párty, ktorú usporiadala známa značka spodnej bielizne. Irina je ich tvárou a rovnako skvele vyzerá aj na reklamných fotografiách. 

V súkromí je však brunetka obyčajnou ženou a už pár mesiacov aj milujúcou mamičkou. Hoci sa už venuje práci, svoju dcérku nezanedbáva. Tento týždeň ju paparazzi nafotili v blízkosti detského ihriska. Oblečená v obyčajnom tričku, teplákoch a s teniskami na nohách pokojne zapadla medzi ostatné maminy.

„Materstvo je súčasťou života mnohých žien. A to, či máte alebo nemáte dieťa, nemení nič na tom, či ste sexi,” vyjadrila sa v nedávnom rozhovore atraktívna modelka, ktorá sa straty sexepílu rozhodne báť nemusí. Čo poviete?

Keď sa Irina Shayk ukáže v spoločnosti, vyzerá ako bohyňa.
Zobraziť galériu (8)
Keď sa Irina Shayk ukáže v spoločnosti, vyzerá ako bohyňa.  (Zdroj: Instagram)

Počas dňa sa Irina Shayk mení na obyčajnú maminu.
Zobraziť galériu (8)
Počas dňa sa Irina Shayk mení na obyčajnú maminu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bradley CooperIrina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu