Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna modelka sa opäť pretŕča nahá: Irina, ty si ale nehanebná mamina!

Irina Shayk Zobraziť galériu (10)
Irina Shayk (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nemá problém! Ruskú modelku Irinu Shayk (31), ktorá poplietla hlavu futbalistovi Cristianovi Ronaldovi, či hercovi Bradleymu Cooperovi, netreba nikomu predstavovať. Fanúšikovia ženskej krásy tiež dobre vedia, že brunetka skrýva pod šatami hriešne telo, ktoré ochotne ukáže aj v Evinom rúchu. A na tom sa vôbec nič nezmenilo, hoci sa kráska už pár mesiacov pýši tým, že je mamičkou.

Mert Alas a Marcus Piggott sú známa umelecká dvojica, ktorá má na konte množstvo dychberúcich fotografií. Pred ich objektívmi sa neváhali vyzliecť viaceré známe dámy a je dosť pravdepodobné, že niektoré z ich záberov ste už kedysi obdivovali aj vy. 

Dvojica fotografov oslávila 20 rokov spolupráce a pri tej príležitosti uzrela svetlo sveta špeciálna kniha s ich top fotkami. Reklamu na spomínané dielo im robí známa modelka Irina Shayk, ktorá sa v marci stala mamičkou dievčatka menom Lea De Seine.

Ako to v prípade modeliek býva zvykom, netrvalo dlho a Irina sa dostala do formy expresne rýchlo. Zrejme aj preto nemá problém pózovať v Evinom rúchu. Naposledy tak urobila, aby spomínanej dvojici fotografov pomohla spropagovať ich knihu. Za zmienku stojí aj sexi VIDEO, ktoré nájdete TU.   

Ďalšie zábery nahej Iriny Shayk nájdete v GALÉRII>>

Nahé telo modelky Iriny Shayk je skvelou reklamou. Čo poviete?!
Zobraziť galériu (10)
Nahé telo modelky Iriny Shayk je skvelou reklamou. Čo poviete?!  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Irina Shayk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu