Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra Blaženy zo Slunce, seno... Slávnu mamu tají, no pozrite sa na tú podobu!

Veronika Kánská ako Blažena Škopková Zobraziť galériu (7)
Veronika Kánská ako Blažena Škopková (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

PRAHA - Aká matka, taká Katka! To rozhodne platí aj v prípade Veroniky Kánskej (50), ktorú zviditeľnilo účinkovanie v obľúbenej Troškovej trilógii Slunce, seno....Blonďavá herečka je dvojnásobnou matkou a za zmienku stojí zvlášť jej dcéra Anna-Marie (23). Tá podobu so slávnou mamou nezaprie. Netají sa však tým, že byť potomkom Blaženy Škopkovej nie je vždy príjemné.

Trilógia Slunce, seno... sa roky rokúce teší veľkej popularite. Jej neodmysliteľnou súčasťou je aj herečka Veronika Kánská. Tá v rozhovoroch otvorene priznáva, že kvôli tomu trpí. Nálepky "Blažena" sa totiž nikdy nezbaví a kvôli tomu tiež nedostávala ďalšie filmové ponuky. 

Ako najnovšie vyšlo najavo, na maminu popularitu dopláca aj jej dcéra Anna-Marie. „Dosť sme si s tým užili. Sedíte napríklad v reštaurácii na večeri a ľudia okolo vás si šepkajú. Neprídu, nespýtajú sa, len na vás ukazujú a šepkajú. Myslím si, že aj jej to lezie na nervy,” prezradila v rozhovore pre blesk.cz sympatická blondínka. 

Anna-Marie momentálne študuje na vysokej škole a len máloto o nej vie, že jej dcérou "tej Blaženy". Tajila to aj na strednej škole a nepovedala to ani svojmu frajerovi. „On tie filmy pozná, má ich rád, používa z nich hlášky. A buď je on taký dobrý herec, alebo je tak taktný, že sa ma na to neopýtal, alebo to ozaj nevie. Ale sme spolu zatiaľ len štyri mesiace,” dodala herečkina dcéra, ktorá slávnej mame akoby z oka vypadla. Presvedčte sa o tom v GALÉRII>>

Viac o téme: Veronika KánskáSlunce seno...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu