Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pokrikovali po nej MONŠTRUM, dnes má namierené na MISS!

Evita Delmundo Zobraziť galériu (8)
Evita Delmundo (Zdroj: Instagram)

KUALA LUMPUR - A možno z nej bude aj kráľovná! Evita Delmundo (20) nespomína na svoje detstvo a pubertu veľmi rada. Jej telo je od hlavy po päty posiaté nepeknými znamienkami, kvôli ktorým si brunetka veľa vytrpela. Rokmi sa však naučila samú seba milovať, získala sebavedomie a najnovšie sa prihlásila na súťaž Miss Universe Malajzia.

Evita Delmundo bola donedávna neznámou slečnou z Malajzie. Vďaka svojej odvahe a životnému príbehu sa však o nej začína hovoriť aj v iných kútoch sveta. 17. júna sa totiž zúčastnila konkurzu na Miss Universe Malajzia. Na tom by nebolo nič zvláštne, no Evita medzi adeptkami na kráľovnú krásy vytŕča. 

Tvár a telo mladej brunetky je plné materských znamienok. Evita si kvôli tomu prešla počas života peklom. „Nebolo to vôbec jednoduché. Na základnej škole ma šikanovali. Deti mi dávali rôzne prezývky. Hovorili mi napríklad monštrum. Pre mladé dievča je náročné sa s niečim takým vyrovnať,” prezradila Delmundo pre médiá. „Nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Hovorili o mne, že som nechutná. Bola som veľmi opustená,” dodala.  

Evita túžila po tom, aby jej lekári nepekné znamienka odstránili. Keďže by to bolo veľmi riskantné, odhovárali ju od toho. „Naučila som sa ich akceptovať a postupne som sa začala mať konečne rada. Získala som sebavedomie a nebojím sa ukázať svoju jedinečnosť,” poznamenala bruntka, ktorá v týchto dňoch čaká na rozhodnutie organizátorov súťaže Miss Universe Malajzia, či ju posunuli medzi vybrané finalistky. „Držím si palce. Ak by to náhodou nevyšlo, je ešte množstvo podobných súťaží,“ uzavrela Delmundo. 

Evita Delmundo sa zúčastnila kastingu do súťaže Miss Universe.
Zobraziť galériu (8)
Evita Delmundo sa zúčastnila kastingu do súťaže Miss Universe.  (Zdroj: Instagram)

Evita Delmundo si prešla peklom. Naučila sa však mať rada samú seba aj s nedostatkami.
Zobraziť galériu (8)
Evita Delmundo si prešla peklom. Naučila sa však mať rada samú seba aj s nedostatkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Evita DelmundoMissUniverse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu