Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smutný pohľad na krásnu Catherine Zeta-Jones: Nikdy nevyzerala horšie!

Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (9)
Catherine Zeta-Jones (Zdroj: Instagram)

VANCOUVER - Bez povestnej iskry a elegancie! Catherine Zeta-Jones už síce čochvíľa oslávi 48. narodeniny, no stále je to veľmi šarmantná žena. Pri pohľade na jej najnovšie fotky ale mnohí zostanú zaskočení. Paparazzi nafotili herečku v čudesnom outfite, so zmenenými vlasmi a zachmúrenou tvárou. Preboha, čo sa jej to stalo?!

Catherine Zeta-Jones nie je len manželkou slávneho Michaela Douglasa. Atraktívna herečka má na konte účinkovanie v mnohých počinoch a pred kamerami je stále aktívna. Momentálne v Kanade nakrúca film o zvlášť krutej a nemilosrdnej šéfke kokaínového podsvetia Griselde Blanco, ktorá mala vraj na svedomí 400 obetí. 

Catherine stvárňuje v počine ústrednú postavu a tvorcovia tomu prispôsobili jej zovňajšok. Ako prezrádzajú fotky z nakrúcania, ktoré urobili paparazzi, kráska prešla viacerými premenami. Jej vlasy sú momentálne bordové a čierny babičkovský outfit by si Zeta-Jones na seba v súkromí určite neobliekla. No a tá zachmúrená tvár...  

Aktuálnu FOTO herečky Catheriny Zeta-Jones nájdete v GALÉRII>>

Kolumbijčanka Griselda Blanco, prezývaná aj Godmother, bola povestná svojou krutosťou. Jej matka bola alkoholička a často ju fyzicky trestala. Griselda ako 11 ročná odišla na ulicu a živila sa ako prostitútka. Povráva sa, že už v tom čase prvýkrát vraždila.

Postupne sa "vypracovala" na kráľovnú podsvetia a v Miami rozbehla obrovský biznis s drogami. Ani manželstvo a tri deti však jej život nijako nezmenili. Koncom 60. rokov Griseldin manžel zomrel. Po tom, čo jej adresoval nevhodnú poznámku, ho jednou strelou zo zbrane zabila. 

Každý, komu Griselda dlžila peniaze, zomrel. A rovnaký osud postretol aj tých, čo dlžili jej a neboli schopní splácať svoje dlhy. Za zmienku stojí i to, že bola bisexuálka. Jej zábavkou bolo objednať si striptérku a potom ju popraviť. A to je len zlomok zo zverstiev, ktoré bola Griselda Blanco ochotná spraviť. Nechajme sa prekvapiť, ako sa s touto úlohou popasuje Catherine Zeta-Jones... 

Zaujíma vás, ako Griselda Blanco vyzerala? Jej FOTO nájdete TU!

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesGriselda Blanco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu