Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Superman a jeho láska po 24 rokoch: Fanúšikovia sú hotoví!

Superman a jeho láska Lois. Zobraziť galériu (7)
Superman a jeho láska Lois. (Zdroj: Warner Bros. Television)

SYDNEY - Opäť spolu! Písal sa rok 1993, keď si herci Teri Hatcher (52) a Dean Cain (50) získali mnohých fanúšikov. V seriáli Superman stvárnili ústredné postavy - Lois Lane a Clarka Kenta. Od nakrúcania počinu ubehli dve desaťročia. Dvojica si pred pár dňami dala spoločné rande a viacerým fanúšikom poskočilo srdce.

Príbeh o lietajúcom hrdinovi Supermanovi mal viacero spracovaní. Slušnej popularite sa tešil seriál z 90. rokov, v ktorom účinkovali Teri Hatcher a Dean Cain. Svoj podiel na úspechu mala určite charizma oboch predstaviteľov a to, že medzi nimi dokonale fungovala chémia. 

Nečudo, že keď herečka v týchto dňoch zverejnila na instagrame fotku s Deanom, fanúšikovia neskrývali svoje nadšenie. „Toto je úžasné! Hneď je môj deň krajší,” znejú vybrané z komentárov. „Bože môj, hneď sa mi vybavilo obdobie mojej puberty,” zaspomínal si jeden z priaznivcov. 

Niet pochýb, že spoločné stretnutie si užili aj Teri a Dean. Do Sydney ich prilákalo podujatie s názvom Supanova Comic Con. Dvojica sa síce rokmi zmenila, ale skalným fanúšikom seriálu to určite nevadí... 

Teri Hatcher a Dean Cain potešili fanúšikov spoločnou momentkou.
Zobraziť galériu (7)
Teri Hatcher a Dean Cain potešili fanúšikov spoločnou momentkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Teri HatcherSupermanDean Cain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu