Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dcéra (11) Toma Cruisa v uliciach: Pohľad na ňu vás šokuje!

Tom Cruise a Katie Holmes Zobraziť galériu (6)
Tom Cruise a Katie Holmes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak toto je príliš! Manželstvo hercov Katie Holmes (38) a Toma Cruisa (54) síce skončilo rozvodom, no dvojicu už navždy bude spájať dcérka Suri. Z tej je dnes už 11-ročná slečna, ktorú dobre poznajú aj paparazzi. Nečudo, že keď ju nedávno stretli v uliciach, tak ju nafotili. Pohľad na tvár prominentného dievčatka je však pomerne zarážajúci.

Zmachlená ako... Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes sa venuje baletu. Okrem toho sa však veľmi rada parádi. Suri v podstate už od útleho detstva nosila topánky na podpätkoch a v šatníku má šaty a sukničky zvučných značiek. 

Ako prezrádzajú najnovšie fotky prominentnej dcéry, samozrejmosťou je pre ňu aj výrazný mejkap. Paparazzi Suri nedávno nafotili v uliciach. Spoločnosť jej robila pestúnka, mama Katie a babka. Každej z nich zrejme prišlo celkom normálne, že sa mladá slečna nalíčila.   

Množstvo rodičov používanie mejkapu v útlom veku odsudzuje. Katie očividne svoju dcéru rozmaznáva a snaží sa jej takýmito ústupkami vynahrádzať to, že otec Tom sa o ňu príliš nezaujíma.  

Suri Cruise sa promenádovala ulicami s výrazne nalíčenými očami.
Zobraziť galériu (6)
Suri Cruise sa promenádovala ulicami s výrazne nalíčenými očami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu