Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezde erotického hitu dýcha na krk mladšia sestra: Dakota, bacha na ňu!

Dakota Johnson má vďaka mame sestru Stellu. Otec Don Johnson jej Zobraziť galériu (8)
Dakota Johnson má vďaka mame sestru Stellu. Otec Don Johnson jej "zaobstaral" troch bratov a sestru Grace. (Zdroj: Instagram)

FLORENCIA - Ej ha! Keď sa povie Dakota Johnson (27), mnohí si vybavia eroticky ladený počin s názvom 50 odtieňov..., v ktorom stvárnila jednu z ústredných postáv. Pred kamerami naplno predviedla svoje krivky. Za zmienku však stojí, že nie je jedinou kočkou v rodine. O slovo sa hlási jej mladšia sestra Stella Banderas (20), ktorá vyzerá v bikinách ozaj dobre.

Dakota Johnson má na konte účinkovanie vo viacerých počinoch. Niet pochýb, že cestu do sveta šoubiznisu jej vydláždili slávni rodičia - Melanie Griffith a Don Johnson. Tí sa tiež postarali o to, že nezostala jedináčikom. Otec má okrem nej ešte jednu dcéru Grace a troch synov, mama Melanie má z manželstva s Antoniom Banderasom dcéru Stellu. 

Práve ona v týchto dňoch zaujala médiá. Môže za to momentka v bikinách, ktorou sa 20-ročná blondínka pochválila na instagrame. „Bože môj, ty si krásna! Mala by si byť modelkou,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov pod fotkou.   

Stella sa vyhrievala na slniečku vo Florencii. Do Talianska zavítala spoločne s Dakotou a jej sestrou Grace. Všetky tri sa zúčastnili módnej šou Gucci, kde sa najznámejšia z nich predviedla v provokatívnych šatách. Nechajme sa prekvapiť, či časom naberie odvahu na takéto kúsky aj Stella.   

Dakota Johnson na nedávnej módnej šou vyvetrala svoje vnady.
Zobraziť galériu (8)
Dakota Johnson na nedávnej módnej šou vyvetrala svoje vnady.  (Zdroj: Instagram)

Stella Banderas sa pochválila postavičkou v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Stella Banderas sa pochválila postavičkou v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dakota JohnsonStella Banderas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu