Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Speváčka z Pussycat Dolls prezradila šťastnú novinu: Čaká bábätko!

Kimberly Wyatt čaká bábätko. Zobraziť galériu (5)
Kimberly Wyatt čaká bábätko. (Zdroj: SITA/AP, Instagram)

NEW YORK - Americká speváčka Kimberly Wyatt, ktorá je známa najmä ako členka dnes už nefungujúcej skupiny The Pussycat Dolls, sa stane dvojnásobnou matkou. Informovala o tom prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje s dvojročnou dcérou Willov. Tá sa dotýka jej tehotenského bruška.

Manžel 35-ročnej rodáčky Warrensburgu v Missouri, anglický model Max Rogers, za ktorého sa vydala v roku 2014, na spomínanej službe zverejnil rovnakú snímku, ku ktorej napísal, že sa im narodí ďalšie dievčatko. 

Kimberly Wyatt
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP, Instagram)

Kimberly Kaye Wyatt pôsobila v spomínanej skupine The Pussycat Dolls v rokoch 2003 až 2010. Dievčenské zoskupenie nahralo dva štúdiové albumy - PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha, Beep, Buttons, I Don't Need A Man, When I Grow Up, I Hate This Part či Hush Hush; Hush Hush. Wyatt sa podieľala na skladbe Candy, ktorú vydal rapper Aggro Santos. V roku 2010 založila duo Her Majesty & The Wolves, v ktorom pôsobil aj Spencer Nezey. Skupina vydala jeden album s názvom 111 (2011). Ako sólová interpretka má na konte single Not Just a Doll a Derriere. 

Viac o téme: Kimberly WyattPussycat Dols
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu