Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prominentná dcéra múzou: To fakt? Nechutná FOTO ako bonus!

Lizzy Jagger má krásnu hrivu a tvár, ktorá sa nepáči každému. Zobraziť galériu (9)
Lizzy Jagger má krásnu hrivu a tvár, ktorá sa nepáči každému. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Páči sa vám?! Život Micka Jaggera (72) je plodný nielen čo sa škandálov týka. Spevák legendárnej kapely The Rolling Stones má 7 detí so štyrmi rozličnými ženami. Prekvapivo, dlhých 23 rokov žil vo zväzku s bývalou modelkou Jerry Hall (59). Tá mu porodila aj dcéru Lizzy (32), ktorá je najnovšou múzou a tvárou kozmetickej firmy. Čo na prominentnú dcérenku hovoríte?

V maminých šľapajách! Je celkom bežné, že dcéry slávnych krások sa rozhodnú zúžitkovať známe meno a dobré gény. S nimi je už o čosi jednoduchšie dosiahnúť nejaký úspech vo svete modelingu. Dostať sa na prehliadkové móla a objektívy fotoaparátov sa podarilo aj dcéram Jerry Hall, ktoré má so známym spevákom Mickom Jaggerom. 


Luxusné telíčko je minulosťou! Bývalá topmodelka kruto zostarla


O 24-ročnej Gregorii May sme vás na topkách už viackrát informovali. Darí sa však aj jej staršej sestre Lizzy, ktorá je najnovšie tvárou známej kozmetickej firmy. Červenovláska nie je prototypom prvoplánovej sexice a reakcie na ňu sú rôzne.  

Mnohí o Lizzy hovoria, že svojej známej mamine akoby z oka vypadla. Ona sa netají tým, že práve Jerry je pre ňu veľkým vzorom. „Vždy bola pre mňa veľmi inšpiratívna. Sledovala som, ako sa jej vzhľad menil a často som ju navštevovala pri práci,” poznamenala v nedávnom rozhovore pre W magazin modelka. „Mám veľké šťastie, že mi dáva dobré rady a je mi zároveň skvelou učiteľkou,” dodala Jaggerova dcéra. 

Lizzy Jagger je najnovšou múzou kozmetickej firmy.
Zobraziť galériu (9)
Lizzy Jagger je najnovšou múzou kozmetickej firmy.  (Zdroj: Instagram)

Lizzy Jagger pózovala aj pred objektívom kontroverzného Terryho Richardsona. Tomu ukázala svoje chlpaté podpazušie.
Zobraziť galériu (9)
Lizzy Jagger pózovala aj pred objektívom kontroverzného Terryho Richardsona. Tomu ukázala svoje chlpaté podpazušie.  (Zdroj: Instagram)

 

 

Viac o téme: Mick JaggerJerry HallLizzy Jagger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu