Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka zo seriálu Glee: Svadba nebude!

Lauren Potter Zobraziť galériu (5)
Lauren Potter (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká herečka Lauren Potter, známa najmä ako Becky Jackson zo seriálu Glee (2009 - 2015), sa nebude vydávať za dlhoročného priateľa Timothyho Speara. Oznámila to v rozhovore pre magazín People, v ktorom uviedla, že Spear pred niekoľkými týždňami zásnuby zrušil.

"Bolí to, veľmi som ho ľúbila," uviedla rodáčka z Kalifornie. Podľa herečkinej matky Robin Sinkhorn, je za rozchodom dvojice publicita, ktorá 26-ročnému mladíkovi prekážala. "Nepáčila sa mu publicita, bolo toho naňho veľa," vyjadrila sa pre časopis. 

Dvadsaťšesťročná herečka a Spear sa zasnúbili v júli. Snúbenci, ktorí sa obaja narodili s Downovým syndrómom, sa poznali už ako deti. Spolu sa zúčastňovali na stimulačných stretnutiach pre nemluvňatá v meste Riverside v Kalifornii a neskôr sa začali stretávať po tom, ako sa obaja presťahovali do Laguna Beach. Ako informoval People, Potter už plánovala výber svadobných šiat, ktoré konzultovala s módnym návrhárom ako aj s odborníkmi z televíznej reality show Vyber si tie správne šaty (2007). 

Lauren Potter sa okrem spomínaného Glee predstavila aj v snímke Mr. Blue Sky (2007) či krátkometrážnom filme Guest Room (2015). Diváci ju tiež mohli vidieť v jednej z epizód piatej sezóny seriálu Viceprezident(ka) (2012). Potter je zástankyňou osôb so špeciálnymi potrebami a v roku 2011 sa stala členkou Prezidentskej komisie pre ľudí s mentálnym postihnutím, do ktorej ju navrhol americký prezident Barack Obama. 

Viac o téme: Lauren Potter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu