Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Blonďavá herečka desí vychudnutým telom: Trčiace kosti a žiadne prsia!

Jaime King Zobraziť galériu (8)
Jaime King (Zdroj: profimedia.sk)

MAUI - Mala by sa poriadne najesť! Herečka Jaime King (37) je dvojnásobnou mamičkou. Pri pohľade na ňu to však znie neuverriteľne. Dve tehotenstvá totiž na jej tele nezanechali žiadne stopy. Práve naopak. Na najnovších fotkách je blondínka až príliš chudá. Paparazzi ju zvečnili počas dovolenky na Havaji, kde v plavkách príliš neohúrila.

Veď vyzerá ako dievčatko! Herečka Jaime King je krásna žena, ktorá odštartovala svoju kariéru najskôr ako modelka. V roku 2001 si zahrala v úspešnom filme Pearl Harbor a nasledovalo účinkovanie v mnohých ďalších počinoch.

Popri kariére si blondínka založila aj rodinu s režisérom Kyle Newmanom, s ktorým má dvoch synov. Toho mladšieho priviedla na svet v lete minulého roka. Už v priebehu pár mesiacov bola ale spät vo forme.

V týchto dňoch si Jamie užíva oddych na Havaji, kde na ňu natrafili paparazzi. Tí ju zvečnili v svetlých plavkách, ktoré jej postave príliš nelichotili. Zvýraznili herečkin plochý hrudník a trčiace kosti. Nuž, nejaké to kilo navyše by nebolo na škodu.  

Jaime King v plavkách veľmi neohúri. Po dvoch deťoch má takúto chudučkú postavu.
Zobraziť galériu (8)
Jaime King v plavkách veľmi neohúri. Po dvoch deťoch má takúto chudučkú postavu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jaime King
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu