Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Akčná kráska na červenom koberci: Aha, aj nohavičky mala červené!

Jessie Graff Zobraziť galériu (6)
Jessie Graff

LOS ANGELES - Ukázala, čo vie! Jessie Graff (32) je americká kaskadérka, ktorá pracovala na projektoch ako X-men, Ironman, Transformers či filmy o Batmanovi. Včera nechýbala na červenom koberci pri príležitosti vyhlasovania cien Emmy. Ninja bojovníčka dorazila v červenej róbe, no nebola za nežnú krásku. Pred fotografmi predviedla výkop, vďaka ktorému ukázala, že aj nohavičky má perfektne zladené - so šatami aj kobercom.

Jessie Graff predvádza svoje umenie nikým nepoznaná v rôznych filmoch, ale sama za seba vystúpila v šou American Ninja Warrior, kde ako prvá žena vôbec zdolala všetky prekážky. Patrí teda k televíznym hviezdam a nechýbala ani na odovzdávaní cien Emmy. 

A tam nezostala svojej povesti nič dlžná. Hoci vyzerala v dlhej róbe úchvatne, hneď sa pustila do ukazovania bojových umení – ovláda ich vraj až päť, má čierny pás v Tae Kwon Do aj Kung Fu. Pred objektívmi predviedla výkop, ktorý bol na podpätkoch naozaj skvelým výkonom. A odhalila pritom, že bola dokonale zladená s červeným kobercom aj pod šatami. 

Jessie Graff poodhalila nohavičky.
Zobraziť galériu (6)
Jessie Graff poodhalila nohavičky.

 

Viac o téme: Jessie Graff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu