Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdny raper obeťou zlodejov: Ukradli mu šperky v závratnej hodnote!

Drake Zobraziť galériu (4)
Drake (Zdroj: SITA, Instagram)

PHOENIX - Z autobusu, ktorý na svojom spoločnom turné používajú kanadský rapper Drake a jeho americký kolega Future, ukradli kufrík so šperkmi v približnej hodnote tri milióny dolárov (v prepočte 2,67 milióna eur). K incidentu došlo v utorok v noci vo Phoenixe, pričom páchateľa, istého Traviona Kinga, zadržali už o niekoľko hodín neskôr.

Dvadsaťjedenročný King sa v utorok medzi 22:00 a 22:15 miestneho času dostal do spomínaného autobusu, ktorý bol zaparkovaný pred Talking Stick Resort Arenou, kde v tom čase rapperi vystupovali v rámci Summer Sixteen Tour. Šperky však údajne nepatrili ani jednému z nich, ale Drakeovmu dídžejovi Future The Princeovi.

Kinga zadržali v stredu približne o 3:00 v areáli Arizona State University v Tempe po tom, ako ho členovia univerzitnej polície objavili v jednom z internátov. Pri sebe mal ukradnuté šperky. Krátko pred tým, ako ho univerzitná polícia v stredu popoludní prepustila na slobodu, sa o jeho zadržaní dozvedeli detektívi vyšetrujúci krádež šperkov, ktorí ho následne prišli zatknúť. Kinga identifikovali na základe záznamu z bezpečnostných kamier.

Viac o téme: Drake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu