Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Panika na koncerte americkej hviezdy: Na fanúšikov spadol strop!

Steve Aoki Zobraziť galériu (5)
Steve Aoki (Zdroj: SITA)

OSLO - Na nedeľňajšom koncerte amerického dídžeja a producenta Stevea Aokiho v nórskom Osle sa zrútila časť stropu. Podľa miestnej polície spadla do davu približne dva centimetre hrubá vrstva, pričom zranila pätnásť ľudí.

Priaznivci rodáka z Miami utrpeli iba ľahšie zranenia a momentálne sú pod lekárskym dohľadom. Podujatie, ktoré do haly Sentrum Scene prilákalo takmer 1800 študentov, následne rozpustili. Na incident reagoval aj 38-ročný Aoki, ktorý zraneným fanúšikom poprial, aby sa rýchlo zotavili. "Moje myšlienky sú s tými, ktorí sa zranili. Som smutný a šokovaný, že dnes večer spadol kúsok strechy a spôsobil nehodu v osloskej koncertnej hale," napísal interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. 

Steven Hiroyuki "Steve" Aoki sa venuje dubstepu a elektronickej hudbe. Na konte má okrem iného tri štúdiové albumy - Wonderland (2012), Neon Future I (2014) a tohtoročný Neon Future II. Za prvý menovaný ho v roku 2013 nominovali na prestížnu Grammy. Je držiteľom DJ Award, Billboard Award a MTV Latin America Award. Spolupracoval napríklad s Afrojackom, Iggy Azaleou či formáciou LMFAO. 

Viac o téme: Steve Aoki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu