Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce VIDEO z celebritných orgií: Sodoma Gomora, 12 úplne nahých hviezd!

Kanye West zverejnil poriadne šokujúce video. Zobraziť galériu (4)
Kanye West zverejnil poriadne šokujúce video. (Zdroj: tidal)

LOS ANGELES - Raper Kanye West (39) sa veľmi rád prezentuje ako typ človeka, ktorý si môže čokoľvek dovoliť. Keď v piatok večer zverejnil úryvok z klipu k skladbe Famous, tak to len potvrdil. Video totiž zachytáva dvanásť známo vyzerajúcich osôb v jednej posteli. Všetci sú nahí a pôsobia dojmom, akoby medzi nimi došlo na intímnosti. Pozrite, koho každého možno nájsť v umelcovej posteli!

Kanye West rozhodne vie ako zaujať. Vo svete módy propaguje napríklad štýl inšpirovaný bezdomovcami a deravé oblečenie. V piatok večer pred zhruba osemtisícovým davom predstavil svoj najnovší videoklip a ľudia len čumeli. Nahrávka totiž vyzerala tak, akoby vznikla počas orgií viacerých známych osobností. 

S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o dvojníkov vybraných celebrít a súhru modernej techniky. Ozajstní boli zrejme len Kanye a jeho nemenej slávna žena Kim Kardashian. Tá bola z kontroverzného nápadu nadšená. „Hovorím veci, ktoré by niektoré ženy svojím mužom nedovolili povedať. Ale zároveň jej povolím zverejniť fotky, ktoré by iní muži neakceptovali. To je jeden z princípov nášho šťastného manželstva,” povedal West v rozhovore pre Vanity Fair. 

Z kontroverzného klipu určite nebude mať radosť speváčka Taylor Swift. V skladbe totiž znie: „Cítim, že ja a Taylor stále môžeme mať spolu sex. Prečo? Lebo som túto ku*vu spravil slávnou." Bude veľmi zaujímavé sledovať reakcie osobností, ktoré sa vo videu ocitli. Čo vy na to?

Kanye West svojím najnovším videoklipom poriadne šokoval verejnosť a pár známych osobností.
Zobraziť galériu (4)
Kanye West svojím najnovším videoklipom poriadne šokoval verejnosť a pár známych osobností.  (Zdroj: tidal)

Zľava - bývalý prezident Ameriky George W. Bush,šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, kandidát na prezidenta Ameriky Donald Trump, speváčka Rihanna, jej exmilenec Chris Brown (ktorý čelil obvineniam, že ju bil), speváčka Taylor Swift.
Zobraziť galériu (4)
Zľava - bývalý prezident Ameriky George W. Bush,šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, kandidát na prezidenta Ameriky Donald Trump, speváčka Rihanna, jej exmilenec Chris Brown (ktorý čelil obvineniam, že ju bil), speváčka Taylor Swift.  (Zdroj: tidal)

Zľava - Kanye West, jeho manželka Kim Kardashian, jej exmilenec Ray J (ktorý vypustil do sveta ich sexvideo), Westova exmilenka Amber Rose (ktorá si s Kim nevedela prísť na meno), preoperovaný športovec Caitlyn Jenner (otčim Kim Kardashian) a komik Bill Cosby (čelil obvineniam, že viaceré ženy zdrogoval a sexuálne zneužil).
Zobraziť galériu (4)
Zľava - Kanye West, jeho manželka Kim Kardashian, jej exmilenec Ray J (ktorý vypustil do sveta ich sexvideo), Westova exmilenka Amber Rose (ktorá si s Kim nevedela prísť na meno), preoperovaný športovec Caitlyn Jenner (otčim Kim Kardashian) a komik Bill Cosby (čelil obvineniam, že viaceré ženy zdrogoval a sexuálne zneužil).  (Zdroj: tidal)

Viac o téme: Kim KardashianKanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu