Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Je Johnny Depp váš miláčik? Skutočný dôvod rozvodu vás šokuje! - FOTO

Johnny Depp a Amber Heard Zobraziť galériu (6)
Johnny Depp a Amber Heard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fúha! Keď Amber Heard (30) v pondelok ráno podala žiadosť o rozvod so slávnym Johnnym Deppom (52), ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Teraz, o pár dní neskôr, však prišla so správami, ktoré šokujú mnohých hercových fanúšikov. Pirát z Karibiku vraj svoju krásnu ženu mlátil.

A rozprávke je koniec! Kedykoľvek sa manželia Johnny Depp a Amber Heard ukázali na červenom koberci, vyzerali ako dokonale zamilovaný pár. Verejnosť preto dosť šokovalo, že sa po viac ako roku rozvádzajú. K ráznemu kroku sa podľa medializovaných informácií odhodlala krásna umelkyňa, ktorú k tomu dohnali zrejme udalosti minulého víkendu. 

V noci, zo soboty na nedeľu, mal Johnny svoju manželku fyzicky napadnúť. „Hodil jej do tváre svoj mobil. A potom bol stále viac agresívny. Rozhadzoval veci ako zmyslov zbavený. Amber telefónovala svojej kamarátke, aby zavolala policajtov. Keď prišli na miesto, on tam už nebol,” informoval portál tmz.com.      

Talentovaný herec si vraj chcel kúpiť mlčanie svojej ženy. Tá však spravila úplný opak. V piatok prišla na súd, kde požiadala o súdny príkaz, aby sa k nej Depp nemohol priblížiť. A bolo jej vyhovené. Svoj podiel na tom majú určite fotografie, ktoré Amber ponúkla ako dôkaz. 

Depp sa piatkového pojednávania nezúčastnil. Momentálne promuje svoj najnovší film Alica v Krajine za zrkadlom. „Vzhľadom na krátkosť tohto manželstva a nedávnu tragickú stratu matky, Johnny sa nebude vyjadrovať k žiadnym chlipným nepravdivým príbehom, klebetám a klamstvám týkajúcich sa jeho súkromného života. Dúfa, že ukončenie tohto krátkeho manželstva bude rýchle," reagoval herec prostredníctvom svojho zástupcu.

Johnny mal po svojej žene hodiť mobilný telefón. Amber ponúkla súdu takýto dôkaz.
Zobraziť galériu (6)
Johnny mal po svojej žene hodiť mobilný telefón. Amber ponúkla súdu takýto dôkaz.  (Zdroj: profimedia.sk)
Modrinu na Amberinej tvári bolo vidno aj v piatok, keď prišla na súd.
Zobraziť galériu (6)
Modrinu na Amberinej tvári bolo vidno aj v piatok, keď prišla na súd.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu