Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hore bez a dolu nič? Kim, ty s tým nikdy neprestaneš, však?!

Kim Kardashian opäť pôsobila dojmom, akoby pod šatami nemala bielizeň. Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian opäť pôsobila dojmom, akoby pod šatami nemala bielizeň. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Podprsenka je pre ňu neznámy pojem! Kim Kardashian (35) si na nosenie spodnej bielizne príliš nepotrpí. Dvojnásobná mamička totiž obľubuje provokatívne outfity a tie často vyžadujú, aby bola pod nimi naostro. Pri pohľade na kúsky, ktoré tmavovláska prevetrala v posledných dňoch, je zrejme, že konzertvatívnejšie modely na nej asi tak skoro neuvidíme.

Kim Kardashian a Kanye West zavítali v týchto dňoch do Európy, kde majú celkom pestrý program. Zúčastnili sa Medzinárodného filmového festivalu v Cannes, nedeľa patrila opere v Ríme a v pondelok večer sa ukázali na  slávnostnej recepcii, ktorú usporiadal magazín Vogue. Brunetka je kráľovnou internetu i sociálnych sietí a v posledných rokoch patrí medzi najvplyvnejšie celebrity, takže na podujatí nemohla chýbať.    

Okrem nej sa predviedli na červenom koberci aj modelky Kate Moss, či Claudia Schiffer. Pozornosť pútala i herečka Demi Moore, ktorá svojím vzhľadom pripomínala speváčku Cher. Outfitom ale najviac zaujala práve Kim Kardashian. 

Dvojnásobná mamička si obliekla čipkované šaty, ktoré navodzovali dojem, že je pod nimi celkom nahá. Krajka však bola našitá na podšívke telovej farby, a tak sa Kim vôbec neobávala, že by došlo k pikantnému odhaleniu. Inak, tie má Kim celkom rada. Veď to všetci veľmi dobre vieme...

Kim Kardashian pôsobila dojmom, akoby mala čipku na holom tele.
Zobraziť galériu (7)
Kim Kardashian pôsobila dojmom, akoby mala čipku na holom tele.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu