Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdny Van Damme má z dcéry sexicu: Krásna tvár, pevné telo a... Pozrite, čo dokáže!

Jean-Claude Van Damme sa môže pochváliť vydarenou dcérou. Zobraziť galériu (8)
Jean-Claude Van Damme sa môže pochváliť vydarenou dcérou. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aký otec, taká dcéra! Jean-Claude Van Damme (55) patrí k hviezdam, ktoré nie je treba veľmi predstavovať. Vedeli ste však, že okrem úspechov na filmovom plátne sa rodák z Belgicka môže pochváliť aj troma vydarenými ratolesťami? Za zmienku stojí zvlášť dcéra Bianca Bree (25). Sympatická brunetka je totiž nielen krásna, ale dokáže aj rovnaké kúsky, akými sa jej otec preslávil.

Môže byť na ňu pyšný! Mnohí rodičia majú radosť z toho, keď sa ich deti rozhodnú nasledovať a kráčať v ich šľapajách. Slávnym otcom sa nechala inšpirovať aj Bianca Bree Van Damme, ktorej otec patrí medzi top akčných hrdinov všetkých čias.  


Akční hrdinovia poznačení vráskami, botoxom a šedinami: Len Chucka Norrisa (75) sa staroba zľakla!


Sympatická brunetka nedávno absolvovala promo fotenie v dvojdielnych plavkách. Na obdiv tak vystavila svoje vyformované telo, ktoré je výsledkom tvrdej driny. Bianca sa totiž dlhé roky venuje fitnessu a kulturistike. 

V minulosti sa podobne, ako jej prominentný otec, postavila pred kamery a účinkovala v pár filmoch. Neskôr sa však stiahla. „Spoločenským akciám a väčším podujatiam sa vyhýbam. Nie je mi vôbec príjemné, keď cudzí ľudia riešia môj osobný život. Mám len zopár blízkych priateľov,” povedala v rozhovore pre DailyMail kráska, ktorá si na facebooku uvádza, že je vydatá.

Bianca Bree Van Damme má krásnu tvár, pevné telo a póza, ktorá preslávila jej otca, pre ňu nie je vôbec náročná.
Zobraziť galériu (8)
Bianca Bree Van Damme má krásnu tvár, pevné telo a póza, ktorá preslávila jej otca, pre ňu nie je vôbec náročná.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jean-Claude Van DammeBianca Bree Van Damme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu