Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka si pomýlila odovzdávanie cien s erotickou šou: Na červenom koberci v negližé!

Sophia Del Carmen sa predviedla v najsexi outfite podujatia. Zobraziť galériu (15)
Sophia Del Carmen sa predviedla v najsexi outfite podujatia. (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

MIAMI - Nemala namierené inam? Túto otázku si pri pohľade na Sophiu Del Carmen (27) kládli vo štvrtok večer asi viacerí. Atraktívna speváčka totiž na udeľovanie cien Billboard Latin Music Awards prišla nahodená v outfite, ktorý pozostával len z podprsenky, nohavičiek, priesvitnej sukne a zopár šnúrok. Táto kombinácia je vhodnejšia skôr do postele, či na erotickú šou, čo poviete?

Niet pochýb, že latino krásky majú zväčša šarmu na rozdávanie a rady vystavujú svoje krivky na obdiv. Výnimkou nie je ani speváčka Sophia Del Carmen, ktorá sa môže pochváliť spoluprácou s Pitbullom a Akonom. Vo štvrtok večer zavítala plavovláska na slávnostné odovzdávanie cien magazínu Billboard, kde sa predviedla v najsexi outfite večera. 

Po červenom koberci sa prešlo viacero herečiek, modeliek a speváčok, ktoré si dali na výbere róby záležať. Na akcii sa to priam hemžilo odhalenými vnadami v hlbokých výstrihoch. Nepochybne najhriešnejší bol však kúsok, ktorý mala na sebe práve spomínaná Sophia. Mladučká speváčka totiž pózovala fotografom v šatách pripomínajúcich negližé. Nuž, chlapom muselo byť pri stretnutí s ňou poriadne horúco. 

Sophia Del Carmen si je vedomá svojho pôvabu. Tentokrát ho umocnila extrémne dráždivým outfitom.
Zobraziť galériu (15)
Sophia Del Carmen si je vedomá svojho pôvabu. Tentokrát ho umocnila extrémne dráždivým outfitom.  (Zdroj: profimedia.sk)
 

Viac o téme: Sophia Del CarmenBillboard Latin Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu