Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia slávneho rapera v smútku: Oznámil koniec... Tomuto sa teraz chce venovať!

Diddy Zobraziť galériu (5)
Diddy (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký rapper, producent a herec Puff Daddy plánuje po vydaní svojho ďalšieho albumu ukončiť hudobnú kariéru a venovať sa namiesto toho nakrúcaniu filmov. Štyridsaťšesťročný rodák z newyorského Harlemu to prezradil v rozhovore pre magazín Cigar Aficionado.

"Vydám svoj posledný album a potom chcem venovať všetok svoj čas tvorbe filmov. Chcem skončiť v najlepšom, a to bude práve môj nasledujúci album. Chcem si vychutnať víťazné kolo, absolvovať svetové turné a ešte si to raz celé užiť," uviedol interpret, ktorého posledným albumom má byť nahrávka No Way Out 2. Práce na nej ohlásil vlani v novembri, termín vydania však zatiaľ neoznámil. 

Puff Daddy, vlastným menom Sean John Combs, používal tento pseudonym na začiatku kariéry, neskôr si ho zmenil na P. Diddy a následne skrátil iba na Diddy. Na konte má päť sólových štúdioviek - No Way Out (1997), Forever (1999), The Saga Continues... (2001), Press Play (2006) a Last Train To Paris (2010) a tiež mixtape MMM (Money Making Mitch) (2015). Získal tri ceny Grammy a dve MTV Video Music Awards. Je tiež úspešným podnikateľom - vlastní vydavateľstvo Bad Boy Entertainment, značku oblečenia Sean John či významný podiel v spoločnosti na výrobu vodky. Ako herec sa objavil napríklad v snímkach Ples príšer (2001), A Raisin in the Sun (2008), I'm Still Here (2010) či Dostaň ho tam! (2010). 

Viac o téme: Puff Daddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu