Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ryšavka z Baywatchu v hriešnych plavkách: Pozrite na moje bradavky!

Angelica Bridges má aj po rokoch telo hodné záchranárky z Baywatchu. Zobraziť galériu (8)
Angelica Bridges má aj po rokoch telo hodné záchranárky z Baywatchu. (Zdroj: NBC a profimedia.sk)

MALIBU - Chlapi, o tej sa vám dnes bude snívať! Časy, keď Angelica Bridges (45) pobehovala po pláži v legendárnych červených plavkách sú už dávno preč. Sexi ryšavka však aj po rokoch vyzerá rovnako dobre, ako keď stvárnila Taylor Walsh v kultovom seriáli Baywatch. Naposledy dokonca šantila vo vlnách v priesvitnom kúsku, spod ktorého jej zreteľne presvitali bradavky.

Hoci najznámejšími kráskami z Baywatchu boli Pamela Anderson, Carmen Electra, či Yasmine Bleeth, vysoko vykrojené červené plavky mali na sebe aj mnohé ďalšie sexbomby. V rokoch 1997 a 1998 zachraňovala ľudské životy a objavovala sa v snoch tínedžerov napríklad aj ryšavá Angelica Bridges, ktorá stvárnila Taylor Walsh. 


Kruté osudy najväčších sexíc z Baywatchu: Život sa s nimi príliš nebabral, veď posúďte sami


Z atraktívnej sexice je dnes 45-ročná, dvojnásobná matka, ktorá má aj po rokoch sexepílu na rozdávanie. Dôkazom sú reklamné fotografie na balenú vodu, kde je bývalá zachránarka dokonca viac zmyselná ako v čase televíznej slávy. Pred objektívom fotografa totiž Angelica pózovala v plavkách lososvej farby, spod ktorých jej celkom presvitali bradavky. 

S odhaľovaním predností nemá ryšavka vôbec problém. V porovnaní s kolegyňami z Baywatchu však pre pánsky magazín Playboy pózovala až v roku 2001, keď už neúčinkovala v seriáli. „Čakala som na ten správny moment. Všetky dievčatá boli plejmejtkami ešte pred tým. Ľudia to chceli automaticky aj odo mňa. Ale ja sa riadim podľa seba, nerada kráčam v šľapajách niekoho iného,” povedala na margo toho kráska, ktorá sa živí tiež ako speváčka. 

Angelica Bridges účinkovala v seriáli Baywatch v rokoch 1997-1998.
Zobraziť galériu (8)
Angelica Bridges účinkovala v seriáli Baywatch v rokoch 1997-1998.  (Zdroj: nbc)

Angelica Bridges na aktuálnej fotografii, ktorá vznikla v rámci reklamného fotenia na istý nápoj.
Zobraziť galériu (8)
Angelica Bridges na aktuálnej fotografii, ktorá vznikla v rámci reklamného fotenia na istý nápoj.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BaywatchAngelica Bridges
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu