Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Intrigy v kráľovskej rodine: Zákerné plány tej... ehm-ehm Camilly!

Camilla nepatrí k obľúbeným členom kráľovskej rodiny. Zobraziť galériu (6)
Camilla nepatrí k obľúbeným členom kráľovskej rodiny. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Len málokto jej vie prísť na meno! Britská kráľovská rodina a vzťahy v nej sú pre verejnosť zaujímavou témou už dlhé roky. Na trhu je množstvo filmov a kníh, ktoré sa monarchii venujú a niektoré z nich obsahujú aj mnoho intímností, či pikantností. Prekvapivé informácie nájdu čitatelia aj v najnovšom počine s názvom Game of Crowns. Nie príliš obľúbená vojvodkyňa Camilla (68), chúďa, na popularite nezíska.

Hoci členovia britskej monarchie pôsobia navonok ako dokonalá a harmonická rodina, v skutočnosti to za múrmi paláca nie je vôbec také ružové. Princ Harry sa napríklad nedávno vyjadril, že svoju babičku Alžbetu II. vníma skôr ako šéfa než starú mamu. Samotná kráľovná však nie je jedinou ženou, ktorá to s prejavmi lásky a náklonnosti nepreháňa. 

Svojská je i manželka princa Charlesa - Camilla. Tú verejnosť nemá príliš v obľube a je otázne, či sa to vôbec niekedy zmení. Uznávaný novinár Christopher Andersen prichádza s novou knihou, v ktorej bez okolkov hovorí o tom, že je vojvodkyňa intrigánka a v minulosti robila všetko preto, aby vzťah Williama a Kate rozbila. 

„Bola znechutená z toho, že oni dvaja na seba strhávajú všetku pozornosť a že ich národ zbožňuje. Tlačila na Charlesa, aby svojho syna presvedčil, nech sa s Kate rozíde,” uvádza sa v knihe Game of Crowns. A Camilline snahy boli celkom úspešné. V roku 2007 sa dvojica rozišla. No efekt, ktorý blondínka očakávala sa nedostavil. William a Kate naďalej plnili stránky novín, o ňu sa zaujímal málokto.  

Princ a sympatická brunetka si však k sebe znovu našli cestu a napokon sa aj zosobášili. Navyše, ich popularita rastie každým dňom. Medzi ľuďmi bola mimoriadne obľúbená aj Williamova matka Diana. Tá vraj Camille vymyslela príznačnú prezývku - Rotvajler. 


Pozrite si tiež: Vojvodkyňa Camilla ukázala pravú tvár: Na princa Charlesa vytiahla nôž!


Viac o téme: Kráľovská rodinaCamilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu