Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sestra Harryho milenky vyťahuje špinu: Princ bude zdesený!

Princ Harry bude vraj zdesený, keď zistí aká je pravá tvár jeho novej lásky. Zobraziť galériu (5)
Princ Harry bude vraj zdesený, keď zistí aká je pravá tvár jeho novej lásky. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ktovie, čo na to povie rodina! Začiatkom týždňa sme vás na topkách informovali o tom, že princ Harry (32) vraj už pár mesiacov randí s herečkou Meghan Markle (35). Milenka urodzeného mladíka je šarmantná žena a hovorí sa o nej tiež, že má dobré srdce. Jej sestra si to však vôbec nemyslí. Médiám poskytla rozhovor, v ktorom slávnu príbuznú vôbec nešetrila a poriadne na ňu nakydala.

Dostala, čo chcela! Tak nejako reagovala na správy o tom, že princ Harry a Meghan Markle sú milenci, herečkina 51- ročná sestra Samantha Grant. Dámy majú spoločného otca a staršia z nich sa rozhodla médiám čo-to o svojej mladšej sestričke prezradiť. Pozitívne slová však nečakajte. 

Samantha totiž Harryho milenku vykreslila ako sebeckú, necitlivú a vypočítavú mrchu. Podľa jej slov si Meghan už v období dospievania zaumienila, že sa stane princovou ženou. „Snívala o tom od detstva. Ako dievča sledovala v televízii všetko, čo sa týkalo kráľovskej rodiny. Hoci bol väčším idolom William, ona vždy preferovala Harryho. Má slabosť na ryšavých mužov,” povedala pre The Sun herečkina sestra. 

Tá má na Meghan ťažké srdce. Tvrdí, že sa vykašľala na svoju rodinu a najmä otca, ktorý v septembri zbankrotoval a herečka mu odmietla pomôcť. „Hollywood ju veľmi zmenil. Keď kráľovská rodina zistí, aká v skutočnosti je, ich vzťah sa veľmi rýchlo skončí. Harry bude zdesený a určite nebude chcieť po svojom boku ženu, ktorá by mu robila zlé meno,” myslí si Samantha. 

Na ostré slová herečkinej sestry zatiaľ nik nereagoval. V médiách sa však objavili správy, že Kate a William sú zo šarmantnej tmavovlásky nadšení. Rozvedená Meghan sa podľa niektorých zdrojov už stihla zoznámiť aj s Harryho otcom - Charlesom. Nechajme sa prekvapiť, ako tento románik skončí. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu