Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce obvinenie Eltona Johna: Sexuálne obťažovanie!

Elton John Zobraziť galériu (5)
Elton John (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anglický hudobník Elton John čelí žalobe za sexuálne obťažovanie, ktorú naňho v Los Angeles podal jeho bývalý ochrankár. Jeffrey Wenninger v žalobe uviedol, že 69-ročný interpret ho ešte v roku 2014 verbálne aj fyzicky obťažoval, pričom ho údajne chytal za genitálie a dával mu rôzne sexuálne návrhy.

Wenninger, ktorý pre speváka pracoval do septembra 2014, tvrdí, že sa snažil Johnovi vzdorovať, no jeho to neodradilo. Spevákov právnik Orin Snyder označil tieto obvinenia za nepravdivé s tým, že Wenningerovi ide iba o peniaze.

Elton Hercules John, vlastným menom Reginald Kenneth Dwight, počas svojej vyše 50-ročnej kariéry predal vyše 300 miliónov kópií nahrávok na celom svete. Je tak jedným z najúspešnejších hudobníkov všetkých čias. Okrem množstva iných ocenení získal aj šesť Grammy, päť BRIT Awards, Oscara, Zlatý glóbus či divadelnú cenu Tony.

V roku 1994 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne ako Your Song, Rocket Man, Candle In The Wind, Crocodile Rock, Saturday Night's Alright For Fighting, Don't Go Breaking My Heart (feat. Kiki Dee), Sorry Seems To Be The Hardest Word, I Guess That's Why They Call It The Blues, I'm Still Standing, Don't Let The Sun Go Down On Me (feat. George Michael), Sacrifice, Circle Of Life, Can You Feel The Love Tonight, Are You Ready For Love alebo Nikita. Od roku 1993 tvorí pár s filmárom Davidom Furnishom. V decembri 2014 sa zosobášili. 

Viac o téme: Elton JohnJeffrey Wenninger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu