Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrudník krásnej Češky je totálne zúfalstvo: FOTO, ktorá zničí všetky ideály!

Petra Němcová je krásna žena, no jej hrudník príliš vábne nevyzerá. Zobraziť galériu (8)
Petra Němcová je krásna žena, no jej hrudník príliš vábne nevyzerá. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Výstrihy by nosiť nemala! Petra Němcová (36) je atraktívna žena, ktorej pôvab zaručil popularitu po celom svete. Je zvykom, že kdekoľvek sa plavovláska objaví, ľudia nešetria chválami a obdivom. Keď sa však Češka začiatkom týždňa ukázala ako hosť na módnej šou, pohľad na ňu mnohých šokoval.

Nikto nie je dokonalý! Svoje o tom vie i atraktívna modelka Petra Němcová, ktorej sa podarilo preraziť aj za hranicami rodných Čiech. Plavovláska sa často zúčastňuje spoločenských podujatí a na newyorskom týždni módy je stálym hosťom. Výnimku nespravila ani tentokrát. A hoci sa na prítomných fotografov krásne usmievala, všetci hovoria len o jej nevábnom a kostnatom hrudníku.   

Petra si obliekla čierne minišaty s hlbokým výstrihom. A to, veru, robiť nemala. Pohľad na jej dekolt totiž mnohých zarmúti. Jej prsia síce nikdy neboli veľké, ale aj napriek tomu dosiahla množstvo úspechov. A hoci si možno kedysi mohla dovoliť chodiť bez podprsenky, dnes to už neplatí. Pod vplyvom gravitácie a diét totiž plavovláskin hrudník vyzerá dosť nevábne. 

Němcová sa stále pýši štíhlou postavou, dokonalými nohami a chutnou tváričkou. Možno by nebolo od veci, keby zvýraznila to, čo je na nej pekné a na výstrihy sa jednoducho už vykašľala. 

Chudučká Petra Němcová má kostnatý hrudník, ktorý by radšej nemala ukazovať.
Zobraziť galériu (8)
Chudučká Petra Němcová má kostnatý hrudník, ktorý by radšej nemala ukazovať.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu