Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Náhla hospitalizácia hudobnej legendy: Pre zdravotné problémy ruší koncerty!

Barry Manilow Zobraziť galériu (5)
Barry Manilow (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického speváka a skladateľa Barryho Manilowa museli vo štvrtok hospitalizovať. Interpreta previezli do nemocnice v Los Angeles v dôsledku komplikácií spôsobených pondelňajším akútnym chirurgickým zákrokom v oblasti úst. Informáciu zverejnili prostredníctvom sociálnej siete Facebook spevákovi zástupcovia.

Sedemdesiatdvaročný rodák z New Yorku odložil pre zdravotné problémy štvrtkový a tiež dnešný koncert. Zatiaľ nie je jasné, či sa zúčastní na odovzdávaní cien Grammy, ktoré sa bude konať 15. februára. Hudobník sa s nahrávkou My Dream Duets (2014) uchádza o cenu v kategórii Najlepší tradičný vokálny popový album. 

Barry Manilow, vlastným menom Barry Alan Pincus sa preslávil hitom Mandy z roku 1974. Nahral desiatky albumov ako napríklad Tryin' to Get the Feeling (1975), This One's for You (1976), If I Should Love Again (1981), Swing Street (1987), Here at the Mayflower (2001), Scores (2004) či 15 Minutes (2011). Vďaka skladbe Copacabana (At the Copa) získal v roku 1979 Grammy v kategórii Najlepší mužský spevácky popový výkon. V roku 2002 ho uviedli do Skladateľskej siene slávy.

Viac o téme: Barry Manilow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu