Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rakovina zmenila krásnu Penélope Cruz na nepoznanie: Pohľad, z ktorého mrazí!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (7)
Penélope Cruz (Zdroj: SITA)

MADRID - Bez vlasov a hrozne bledá! Herečka Penélope Cruz (41) bola v roku 2014 vyhlásená za najzvodnejšiu žijúcu ženu. Netreba sa vôbec čudovať, sympatická Španielka má šarmu na rozdávanie a nezbednú iskru v oku. Pri pohľade na jej najnovšie zábery však hádam každým prebehnú zimomriavky. Brunetka totiž v dráme s názvom Ma ma stvárnila ženu bojujúcu s rakovinou prsníka, čomu tvorcovia prispôsobili aj jej zovňajšok.

Penélope Cruz je krásna a talentovaná žena, ktorá ma na konte účinkovanie v mnohých počinoch. Je držiteľkou Oscara a pravidelne je zaradená do rebríčkov najkrajších hviezd sveta. Hoci sa brunetka predviedla pre kamerami v rôznych podobách, v novej španielskej dráme s názvom Ma ma stvárnila mimoriadne náročnú úlohu - ženu bojujúcu o svoj život. 

Herečka sa v rozhovore pre rozhlasovú šou Cadena Ser netajila tým, že účinkovanie v spomínanom filme patrí k tým, ktoré sa jej dostali pod kožu. „Po prvýkrát som stvárnila úlohu matky, ktorá sa stretáva zoči-voči ťažkej chorobe. Išlo o jednu z najkraších, ale zároveň aj najťažších postáv, čo som doteraz dostala,” poznamenala Penélope. 

Životom skúšanú Magdu si Cruz podľa vlastných slov ihneď zamilovala. „V mnohom by som chcela byť ako ona. Aj keď, je pravda, že by som nechcela byť na jej mieste,” dodala brunetka, ktorá spoločne s režisérom tvrdí, že film Ma ma určite nie je depresívny. 

Pri pohľade na zábery z neho to však znie neuveriteľne. Poriadne emotívne sú napríklad scény, keď si Magda oholí vlasy a obzerá si holú hlavu. „Vôbec som neriešila, ako vyzerám. Uvedomovala som si vážnosť situácie a vtedy výzor naozaj nie je dôležitý. Účinkovanie v tomto počine bolo pre mňa poctou. Skláňam sa pred všetkými ženami, ktoré čelia tejto chorobe,” uzavrela Penélope. 

Penélope Cruz sa v španielskej dráme ukázala s nahými prsiami a vyholenou hlavou.
Zobraziť galériu (7)
Penélope Cruz sa v španielskej dráme ukázala s nahými prsiami a vyholenou hlavou.  (Zdroj: Aerofilms)

VIDEO: Trailer k filmu Ma ma.

Ma ma - trailer

Viac o téme: Penélope CruzMa ma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu