Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najsexi žena sveta ako plastiková maniačka: Fanúšikovia sú zhrození!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (7)
Penélope Cruz (Zdroj: SITA)

MIAMI - To snáď nie! V takomto duchu sa niesla väčšina komentárov pod fotkou, ktorú najnovšie zverejnila na instagrame Penélope Cruz (43). Herečka, ktorá sa viackrát ocitla na vrchole rebríčka najkrajších žien sveta, pózuje na nej ako blondína. Fanúšikovia sa zľakli, že tmavovláska podstúpila radikálnu zmenu imidžu. Ako vyšlo najavo, ide len o parochňu, ktorú má pred kamerami, kde stvárňuje plastikovú maniačku Donatellu Versace (62).

American Crime Story je počin, ktorý sa zameriava na sfilmovanie skutočných udalostí. Prvá séria prezentuje súdny prípad proti O.J. Simpsonovi, druhá sa zaoberá následkami hurikánu Katrina a tretia, ktorá sa momentálne nakrúca, je o vražde Gianniho Versace.   

Svoje miesto v príbehu má aj dizajnérova sestra Donatella, ktorú mala pred kamerami pôvodone stvárniť speváčka Lady Gaga. Úloha nakoniec prischla Španielke Penélope Cruz. Tú na pľaci nafotili paparazzi v blonďavej parochni, výrazných okuliaroch a koženom komplete. Je zrejmé, že jedna z najkrajších žien sveta si zahrala Donatellu v čase, keď ešte tak veľmi neholdovala plastickým operáciám. 

Fotkou s blonďavými vlasmi sa Penélope pochválila aj na instagrame. Reakcie fanúšikov však neboli príliš nadšené. Práve naopak. „Nieee! Povedz prosím, že ide len o parochňu,” znie jedna z mnohých negatívnych reakcií. Čo na blonďavú Penélope hovoríte vy?   

Penélope Cruz ako atraktívna tmavovláska.
Zobraziť galériu (7)
Penélope Cruz ako atraktívna tmavovláska.  (Zdroj: SITA)

Fanúšikovia herečky Penélope Cruz boli z nej ako blondínky zhrození.
Zobraziť galériu (7)
Fanúšikovia herečky Penélope Cruz boli z nej ako blondínky zhrození.  (Zdroj: Instagram)

Penélope Cruz stvárňuje v  počine American Crime Story plastikovú maniačku Donatellu Versace. Čo poviete, podobá sa?
Zobraziť galériu (7)
Penélope Cruz stvárňuje v počine American Crime Story plastikovú maniačku Donatellu Versace. Čo poviete, podobá sa?  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Penélope CruzAmerican Crime Story
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu