Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda Hier o život má dieťa: Jeho narodenie sprevádzali veľké tajnosti!

Sam Claflin a Laura Haddock Zobraziť galériu (6)
Sam Claflin a Laura Haddock (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický herec Sam Claflin a jeho manželka, herečka Laura Haddock, sa stali rodičmi. Dvojici sa narodenie spoločného dieťatka darilo tajiť niekoľko týždňov - na svet totiž prišlo ešte pred Novým rokom a meno ani pohlavie verejnosti ešte nie sú známe.

O šťastnej novinke sa verejnosť dozvedela v nedeľu počas odovzdávania filmových a televíznych Critics' Choice Awards, kde sa 30-ročná rodáčka z Londýna ukázala už bez tehotenského bruška. Správu dnes pre britský portál MailOnline potvrdil aj zástupca novopečenej mamičky.

Dvojica informovala, že čakajú dieťa, v novembri počas londýnskej premiéry snímky Hry o život: Drozdajka 2 (2015), v ktorej 29-ročný Claflin stvárnil Finnicka Odaira. Rodák z anglického Ipswichu a predstaviteľka Meredith Quill v snímke Strážcovia Galaxie (2014) tvoria manželský pár od júla 2013. 

Samuel George "Sam" Claflin je známy ako Philip Swift z filmu Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách (2011) alebo ako spomínaný Finnick Odair zo snímok Hry o život: Skúška ohňom (2013), Hry o život: Drozdajka 1 (2014) a spomínanej Hry o život: Drozdajka 2. Predstavil sa tiež vo filmoch United (2011), S láskou, Rosie (2014), The Riot Club (2014), The Quiet Ones (2014) či miniseriáli Piliere Zeme (2010). 

Laura Haddock si okrem spomínaných Strážcov Galaxie zahrala napríklad aj v televíznom filme Terry Pratchett: Farba mágie (2008) či snímke S*áči (2011). Účinkovala tiež v niekoľkých seriáloch vrátane projektov How Not To Live Your Life, známeho aj pod názvom Ako nežiť svoj život (2007), či Da Vinciho démoni (201

Viac o téme: Sam ClaflinLaura Haddock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu