Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozkysnutý Jack Nicholson vyvenčil dcéru: Sympoška, čo poviete?!

Zostarnutý a rozkysnutý Jack Nicholson si vychutnával basketbalový zápas v spoločnosti sympatickej dcéry. Zobraziť galériu (6)
Zostarnutý a rozkysnutý Jack Nicholson si vychutnával basketbalový zápas v spoločnosti sympatickej dcéry.

LOS ANGELES - Nuž, staroba si nevyberá! Dôkazom je aj hollywoodsky veterán Jack Nicholson (78), ktorý už dávno nie je tým šarmantným sukničkárom, čo býval kedysi. S pribúdajúcimi rokmi prišli tiež kilá a vrásky, vlasov má už prominentný dôchodca pomenej. V porovnaní so ženskými kolegyňami tak v spoločnosti už príliš neočarí. Žezlo však prebrala hercova celkom sympatická dcéra Lorraine (25). Čo na ňu hovoríte?

Nie je žiadnym tajomstvom, že aj hviezdy starnú. Niektoré pomalšie, iné až prirýchlo. Šoubiznis je však plný zrelých žien, ktoré aj v jeseni svojho života vyzerajú očarujúco. Spomenúť možno napríklad herečky Sophiu Loren alebo Raquel Welch. Tie majú aj po rokoch brutálnu iskru a šarmu na rozdávanie. 


Mohlo by vás zaujímať: 


V porovnaní s nimi však Jack Nicholson už na staré kolená veľa rozruchu nenarobí. Jedine ak, tak tým, ako veľmi pribral. Umelec, ktorý mal v posteli vraj až 2 tisícky žien, však na šport nezanevrel a je veľkým fanúšikom basketalu. Pred pár dňami si vyšiel na zápas, ktorý si vychutnával v spoločnosti dcéry Lorraine.    

Sympatická dievčina je na blesky fotoaparátov zvyknutá. Sama sa netají tým, že má ambície kráčať v otcových šľapajách. A vplyvný tatko robí všetko preto, aby svojej princezničke splnil, čo jej vidí na očiach. Lorraine tak má na konte účinkovanie v niekoľkých počinoch. Prevratnými úspechmi sa ale zatiaľ chváliť nemôže. 

Viac o téme: Jack NicholsonLorraine Nicholson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu