Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známy raper šokoval fotkou prirodzenia: Preboha, v gatiach má hotovú anakondu!

Jayceon Terrell Taylor, známy skôr ako The Game, vyvolal fotkou v spodnej bielizni búrlivú diskusiu. Zobraziť galériu (5)
Jayceon Terrell Taylor, známy skôr ako The Game, vyvolal fotkou v spodnej bielizni búrlivú diskusiu.

LOS ANGELES - To je výbavička! Sociálne siete sú plné provokatívnych fotografií, na ktorých sa ľudia bežne pretŕčajú len sporo odetí. Že nahota predáva, vedia aj mnohé celebrity. Fanúšikov preto často zásobujú zábermi s pikantným obsahom. Najnovšie sa o rozruch postaral raper a herec Jayceon Terrell Taylor (35), známy skôr pod prezývkou The Game. Trojnásobný otec sa na nete pochválil fotkou svojho prirodzenia, ktoré nemožno veľmi označiť prívlastkom priemerné.

Na tetovania nikto nepozeral! Šoubiznisové hviezdy už dávno neohurujú fanúšikov len svojím talentom. Do súkromia si stále viac púšťajú davy nadšencov a vďaka "boomu" sociálnych sietí to vyzerá tak, že dnes už nič nie je tabu. Zábrany nemá ani raper The Game. Pred pár dňami totiž celému svetu ukázal, čo skrýva pod oblečením. 

Umelec sa síce zvečnil v spodnom prádle, no to akoby mal na sebe celkom zbytočne. Elastické boxerky totiž dokonale obopínali jeho mužskú pýchu, ktorá priam bije do očí. „Bože môj! Ty si ale obdarený!” neskrývala svoje prekvapenie jedna z raperových fanúšičiek. „Nuž, k niekomu tu príroda bola pekne štedrá...” skonštatovala pod pikantnou fotkou ďalšia. 

Medzi priaznivcami sa však našli aj takí, ktorých The Game nenadchol, skôr pobúril. „Tvoje deti raz budú určite nadšené z toho, že si penis takto pretŕčal na webe. Foter roka, fakt!” znel jeden z pohoršených komentárov. Čo si o provokatívnom zábere trojnásobného otca myslíte vy?! 

Raper The Game zverejnil na instagrame takúto fotku. Na tetovania sa mu asi pozerá málokto :)
Zobraziť galériu (5)
Raper The Game zverejnil na instagrame takúto fotku. Na tetovania sa mu asi pozerá málokto :)


Pozrite si tiež: 


Viac o téme: The GameJayceon Terrell Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu