Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tom Hanks našiel preukaz krásnej študentky: To, čo urobil, všetkých zaskočilo!

Tom Hanks urobil milé gesto. Zobraziť galériu (5)
Tom Hanks urobil milé gesto.

NEW YORK - Palec hore! Vyzerá to tak, že herec Tom Hanks (59) je dobráčiskom nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Potvrdil to v týchto dňoch, keď fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí prekvapil nezvyčajným odkazom. Hlavnú úlohu v ňom zohráva sympatická študentka Lauren a známy umelec vďaka nej ukázal svetu, že dobro treba šíriť ďalej.

Dobrí ľudia ešte existujú! To si povedal pred pár mesiacmi aj herec Tom Hanks, ktorému poctivý nálezca vrátil stratenú kreditnú kartu. „Chlapík menom Tony našiel v newyorských uliciach moju kreditku a vrátil mi ju. Tony, robíš toto mesto úžasným. Ďakujem,” napísal v tom čase na sociálne siete umelec.

Netrvalo dlho a predstaviteľ legendárneho Foresta Gumpa dostal príležitosť ukázať, že rád robí dobré skutky. Počas návštevy Fordhamskej univerzity totiž Hanks narazil na študentský preukaz sympatickej Lauren. Niet pochýb, že mnoho ľudí by okolo dokladu prešlo ignorantsky ďalej a s jeho doručením do rúk majiteľky by si nerobili zbytočné starosti. To však nie je Tomov prípad. 

Umelec, známy z mnohých filmov, využil svoju popularitu a na sociálne siete zverejnil fotku preukazu s odkazom pre samotnú dievčinu. „Lauren, našiel som ho v parku. Ak ho stále potrebuješ, je u mňa v kancelárii,” pripísal k záberu Hanks, ktorý si týmto gestom vyslúžil u fanúšikov veľkú pochvalu. 

Za zmienku stoja tiež ich zábavné komentáre. „Aj Tom, volám sa Marianna, ale môžem byť aj Lauren,” reagovala fanúšička, ktorá sa by sa s hercom rada osobne stretla. „Najvyšší čas začať chodiť okolo Tomovej kancelárie a rozhadzovať tam doklady,” pridal sa ďalší vtipkár. „Tom, kde si bol minulý rok, keď som ja stratila svoj preukaz, hm?!” rozosmiala fanúšikov iná dievčina. 

Ako informujú zahraničné média, Lauren už vie, v koho rukách sa jej preukaz nachádza. Upozornila ju na to spolubývajúca aj profesor, ktorý jej poslal email s textom, že je slávna a linkom na Hanksov facebook. „V prvom momente som sa pýtala, či je toto všetko reálne. Či je to stránka spravovaná hercom alebo len jeho fanúšikmi,” prezradila pre E! News študentka. Starú kartu ešte pred tým deaktivovala a nechala si urobiť novú. Ako tiež dodala, hercovi napísala správu a aktuálne čaká na odpoveď. 

Tom Hanks narobil týmto odkazom poriadny rozruch.
Zobraziť galériu (5)
Tom Hanks narobil týmto odkazom poriadny rozruch.

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu