Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bol by na neho hrdý: Brat zosnulého Paula Walkera sa oženil

Cody Walker Zobraziť galériu (6)
Cody Walker (Zdroj: SITA)

NEWY YORK - Cody Walker, mladší brat zosnulého amerického herca Paula Walkera, sa v sobotu oženil. Za manželku si vzal Feliciu Knox, kolegyňu z nadácie Reach Out Worldwide. Dvojica si povedala „áno“ v rezorte Gold Beach v Oregone.

„Dnes je ten deň. Dnes sa žením, ľudia!“ napísal v sobotu na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter 27-ročný herec a filantrop.

Codyho Walkera uvidia diváci a diváčky na budúci rok vo vojnovej snímke USS Indianapolis: Men of Courage. Pôjde o jeho prvú rolu po tom, ako vo filme Rýchlo a zbesilo 7 (2015) nahradil svojho brata, ktorý tragicky zahynul v novembri 2013. Práve Paulova nečakaná smrť skomplikovala nakrúcanie snímky. Produkcia napokon pokračovala od apríla 2014 s upraveným scenárom, pretože pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény pomohli dorobiť dvojník a tiež spomínaný Cody spolu s ďalším bratom Calebom. V postprodukcii tvorcovia použili technológiu CGI (computer-generated imagery, pozn.) a dovtedy nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série.

Cody Walker po dokončení Rýchlo a zbesilo 7 prejavil záujem vydať sa na vlastnú hereckú kariéru. Vo filme USS Indianapolis: Men of Courage sa predstaví po boku Nicolasa Cagea, Toma Sizemorea a Thomasa Janea. Titul v réžii Maria Van Peeblesa prinesie príbeh posádky americkej lode Indianapolis, ktorú v júli 1945 potopila japonská armáda. Loď predtým priviezla na základňu americkej armády na ostrove Tinian časti atómovej bomby, ktorú neskôr Američania zhodili na Hirošimu.

Viac o téme: Paul Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu