Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To, čo sa deje u Geissenovcov, je choré: Šokujúca spoveď pestúnky!

Carmen a Robert určite nie sú nadšení z toho, čo bývalá pestúnka ich detí prezradila v rozhovore pre médiá. Zobraziť galériu (5)
Carmen a Robert určite nie sú nadšení z toho, čo bývalá pestúnka ich detí prezradila v rozhovore pre médiá.

KOLÍN NAD RÝNOM - Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Geissenovci si žijú pred kamerami sladký život milionárov, ktorý im závidia mnohí diváci. Svojrázni Nemci si užívajú slávu, peniaze a s rozmaznanými dcérami Davinou (12) a Shaniou (10) by sa hneď vymenil nejeden ich rovesník. Ako ale najnovšie vyšlo najavo, realita je úplne odlišná od toho, čo je prezentované na obrazovkách. Bývalá pestúnka prominentných detí Norà Fördös (34) si pustila ústa na špacír a odhalila pravú tvár zazobanej famílie.

Nekládla si servítku pred ústa! Pred pár dňami sme vás na topkách informovali o tom, že idylka v rodine Geissenovcov je minulosťou a Carmen už zhruba dva roky nekomunikuje so svojími svokrovcami. Aktuálne sa však na verejnosť dostali oveľa šokujúcejšie informácie, ktoré má na svedomí bývalá opatrovateľka Norà Fördös. Tá sa od januára 2012 do decembra 2014 starala o Shaniu a Davinu, ktoré podľa jej slov veľmi trpia. Detaily toho, čo sa odohráva v zámožnej rodine prezradila v rozhovore pre nemecký magazín Gala. 


Mohlo by vás zaujímať: Idylka u Geissenovcov je fuč: Také zlé to ešte nikdy nebolo!


Prominentné dcérenky majú vraj už dosť televíznych kamier a túžia po normálnom živote. „Po nakrúcaní sa často zavreli do izby a plakali. Ja som sa ich snažila utíšiť. Spôsob, akým funguje táto rodina, je chorý,” zaspomínala si na chvíle strávené s Geissenovcami Norà. „Obe trpeli nespavosťou, uprostred noci sa budili a plakali,” dodala bývalá pestúnka.

Carmen a Robert si však fanúšikov a slávu mimoriadne užívajú a navyše, vlastná reality šou je pre nich zárukou slušného balíku peňazí. Zrejeme aj to je dôvod, prečo s nakrúcaním nechcú prestať. „Dievčatá stále podplácali darčekmi a sľubmi,” prezradila na nie príliš zodpovedných rodičov Fördös. Osud dievčat, o ktoré sa kedysi starala jej nie je vôbec ľahostajný. „Mám o ne veľký strach a desím sa toho, ako to s nimi dopadne. Uberá sa to šialeným smerom,” uzavrela opatrovateľka, ktorá Geissenovcov svojou spoveďou určite nepotešila.


Pozrite si tiež: Geissenka má konkurenciu: Pozrite, ako vyrástli nechutne prachaté princezničky!


​ 

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu