Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známa herečka stratila ženskosť: To snáď nie! Vyzerá ako chlap

Glenn Close sa v priebehu rokov výrazne zmenila. Zobraziť galériu (7)
Glenn Close sa v priebehu rokov výrazne zmenila.

MILÁNO - Chce to zmenu! Herečka Glenn Close (68) nikdy nepatrila medzi typické krásavice. Aj napriek tomu má na konte účinkovanie v mnohých filmoch, za čo vďačí nielen talentu, ale aj špecifickému vzhľadu. V roku 2011 sa postarala o značný rozruch, keď pred kamerami dôveryhodne stvárnila ženu prezliekajúcu sa za chlapa. Zmätení však pri pohľade na ňu zostanú mnohí aj dnes. Nedávno sa totiž umelkyňa ukázala v spoločnosti a jej tvár vyzerala akosi mužne.

Málo ženská! Herečku Glenn Close si mnohí spájajú napríklad s drámou Osudová príťažlivosť, kde poplietla hlavu ženatému Michaelovi Douglasovi. Hoci blondínka nebola prvoplánovo krásna, mala šmrnc a iskru, vďaka čomu si získala sympatie aj medzi mnohými mužskými divákmi.

Od nakrúcania tohto počinu ubehlo už pekných 28 rokov, takže je pochopiteľné, že predstaviteľka zvodnej Alex dnes vyzerá úplne inak. No kým mnohé hollywoodske herečky zrejú ako víno, o Glenn sa to veľmi nedá povedať. Pred pár dňami sa ukázala na verejnosti a svojím zovňajškom nepríjemne prekvapila. 

Glenn má v súčasnosti krátke vlasy sivej farby. Tá je síce aktuálnym trendom, ale len medzi mladšími ročníkmi. Nevhodne zvolený účes akosi zvýraznil herečkine vrásky a príliš ostré črty tváre, vďaka čomu vyzerala ako transvestita. Biely nohavicový kostým jej na atraktivite tiež veľmi nepridal.  


Pozrite si tiež: ​Krátke vlasy a mužské oblečenie: Tento chlap je v skutočnosti žena!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu