Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ally McBeal má už 50 rokov! Sánka dolu, bez mejkapu vyzerá báječne

Calista Flockhart vyzerá dobre aj bez mejkapu. Zobraziť galériu (7)
Calista Flockhart vyzerá dobre aj bez mejkapu.

BEVERLY HILLS – Wau! Herečka Calista Flockhart (50) je známa po celom svete najmä vďaka účinkovaniu v počine Ally McBeal. Od jeho nakrúcania ubehlo už dosť rokov a hoci to znie prekvapivo, zo seriálovej právničky je dnes už zrelá žena. Pri pohľade na jej nenalíčenú tvár to však znie priam neuveriteľne.

Ako dievčatko! Ukázať sa na verejnosti bez štipky mejkapu a vyzerať pri tom dobre, si môže dovoliť skutočne len máloktorá žena. Do tejto hŕstky patrí aj herečka Calista Flockhart, ktorú pred pár dňami nafotili paparazzi, ako opúšťa brány nemocnice, kde sa z nedávnej nehody zotavuje jej manžel Harison Ford. Seriálová Ally McBeal bola nenalíčená, no treba uznať, že vyzerala fantasticky.


Pozrite si tiež: Lietadlo s Harrisonom Fordom sa zrútilo: Krvavého herca museli z vraku vyťahovať! 


V prípade tejto herečky však nejde o žiaden zázrak prírody. Jej mladistvý a svieži vzhľad je podľa všetkého výsledkom práce šikovných plastických chirurgov. Zahraničné média už začiatkom roka špekulovali, že plavovláska v boji so starobou použila tie najsilnejšie zbrane.

„Na Caliste bola odvedená krásna práca, ktorú má na svedomí skutočný profík. Vidím v tom rukopis môjho priateľa,“ povedal pre časopis The ENQUIRER doktor a odborník na plastickú chirurgiu Lyle Back. „Vrásky okolo nosa a úst sa stratili, lícne kosti sú výraznejšie. Myslím si, že pravdepodobne podstúpila menší facelifting,“ pridal svoj názor jeho kolega David Alessi.

Manželka Harrisona Forda tieto dohady príliš nekomentuje. Je však priam do oči bijúce, že na jej hviezdnej tvári niet jedinej vrásky a vyzerá priam fantasticky. Ostáva len dúfať, že vo vylepšeniach nebude už viac pokračovať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu